PlopsaFansite > Nieuws >
Finale Miss België live op Studio 100 TV
DATUM: 5 December 2013 - 15:35 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De finale van Miss België zal op zaterdag 11 januari plaatsvinden in het Plopsa Theater in De Panne. Studio 100 maakte vandaag bekend dat de finale die avond live zal uitgezonden worden op Studio 100 TV, die dag voor de gelegenheid Miss België TV.

20130801-101218.jpg

Op 11 januari zal in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne voor het eerst de mooiste van het land gekozen worden. De finale van Miss België zal die dag live uitgezonden worden op Studio 100 TV, het digitale kanaal van Studio 100 bij Telenet. De zender zal voor de gelegenheid ook Miss België TV heten.

Darline Devos van Comité Miss België is opgetogen met deze samenwerking. “In Wallonië wordt voor alle Franstaligen de verkiezing uitgezonden op AB3. En in Vlaanderen? Deze vraag werd mij reeds verscheidene keren gesteld en eindelijk kan ik er een antwoord op geven”, klinkt het.

“Wij zijn heel vereerd om, in de avondzendtijd van Studio 100 TV, plaats te maken voor Miss België TV. Deelname aan de Miss België verkiezing heeft sinds jaar en dag voor een aantal winnaars een springplank betekend voor een carrière in de media- en entertainmentsector. Als entertainmentbedrijf willen we die traditie niet verloren laten gaan”, laat Gert Verhulst van Studio 100 weten.

De productie zelf is in handen van Miss België, laat Studio 100 ook nog weten. De uitzending start om 20u30 op Studio 100 TV, Telenet-kanaal 33 in Vlaanderen en Telenet-kanaal 123 in Brussel. In Wallonië zal de zender AB3 de finale uitzenden.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+