PlopsaFansite > Nieuws >
Het Plopsa Theater presenteert: Rob de Nijs, Will Tura en de Ment TV Vlaamse Top 10 (persbericht)
DATUM: 28 February 2014 - 15:58 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: Plopsa (persbericht)

Het Plopsa Theater programmeert na Clouseau nu ook Will Tura, Rob de Nijs en de Ment TV Vlaamse Top 10.

2014-02-28_PT

Het Plopsa Theater opende in de zomer van 2013 en mocht reeds tienduizenden gasten ontvangen met evenementen zoals de Samson & Gert Kerstshow, Foyer Exclusief en Het Gala Miss België 2014. Eind december startte Plopsa de verkoop van Clouseau Live 2014 en nu worden ook Rob De Nijs, Will Tura & De Ment TV Vlaamse Top 10 aan de kalender toegevoegd.

“Will Tura eren in zijn geboortestreek zal vast en zeker een hoogtepunt worden,” zegt theaterverantwoordelijke Lara Cornille, “Clouseau Live op 26 september is bijna uitverkocht. Het werd dus tijd om de volledige affiche van 2014 voor te stellen. We zijn dan ook trots dat we vaste waarden als Rob de Nijs en Will Tura hebben weten te strikken.”

Rob De Nijs in concert op 11 juli 2014

Terwijl menig artiest na zijn zeventigste op zijn lauweren gaat rusten, zijn gitaar opbergt of een stapje terug zet, gaat Rob verder met zijn succesvolle muzikale levensmissie. Dat succes dankt hij aan zijn passie, perfectionisme en talent. Elk optreden geeft hij zichzelf helemaal. Zijn stem heeft in de loop van de jaren alleen maar aan diepgang gewonnen. Tijd heeft geen vat gekregen op de zanger en zijn werk, luidt het unanieme oordeel bij de vele muziekkenners. Op 11 juli staat Rob in het Plopsa Theater, vanzelfsprekend begeleid door zijn fantastische band. Naast zijn bekendste hits, verrast de zanger zijn publiek ook graag met schitterende albumtracks uit zijn indrukwekkende loopbaan.

Will Tura op 29 november 2014 voor eigen publiek

Het hele leven van Veurnaar Will Tura staat in het teken van muziek. Hij leerde mondharmonica, accordeon, drums, gitaar en piano spelen en gaf zijn eerste optreden toen hij negen jaar oud was. Van ‘Eenzaam zonder jou’ over ‘Mooi, ‘t leven is mooi’ tot ‘Moa ven toh’. Prijzen en erkenning alom, maar als we eerlijk zijn draait het vooral om de muziek: Tura zingt gráág. Pensioengerechtigd of niet, de coryfee van het Vlaamse lied schittert nog steeds op eenzame hoogte. Will Tura zal een selectie uit zijn grootste hits brengen en dat in zijn geboortestreek voor eigen publiek.

Ment TV Vlaamse Top 10 op 15 april, 28 mei & 3 juli 2014

Méér dan 30 Nederlandstalige topartiesten op één avond op één podium, dat is de Ment TV Vlaamse top 10. Alle grote namen passeren de revue en zingen hun recentste hits. Gastvrouw & gastheer zijn Lyndsay en zanger/presentator Herbert Verhaeghe. De shows worden volledig opgenomen en zijn daarna te zien op Ment TV (Telenet kanaal 37).

Wie tickets voor de verschillende concerten wil bemachtigen kan terecht op www.plopsatheater.be. Wees er snel bij want de tickets voor Clouseau zijn bijna allemaal de deur uit.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+