PlopsaFansite > Nieuws >
‘Magico’ door Bumba in Plopsa Indoor Hasselt
DATUM: 3 March 2014 - 22:33 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Afgelopen woensdag is er een nieuwe Bumba Show in première gegaan in Plopsa Indoor Hasselt: Bumba Magico Show. Daarnaast pakt het park dit jaar uit met tal evenementen, zo ontvangt het park tijdens de Paasvakantie Kabouter Klus en is Bobo in het najaar ook op bezoek in Plopsa Indoor Hasselt.

2014-03-03_PIH

Bezoekers van Plopsa Indoor Hasselt kunnen sinds woensdag gaan kijken naar de Bumba Magico Show, een gloednieuwe show van Bumba in het Hasseltse themapark. De show focust niet langer op de wereldreis van Bumba, maar zet verschillende kleurrijke goocheltrucks centraal. Tijdens de show passeren verschillende personages uit de revue: Bumba, Bumbalu, Kiwi, baby Babilu, Nanadu, Carla – de kip en Pantuf – het nijlpaard.

Evenementen

Het park maakte vandaag ook de evenementen voor dit seizoen bekend op de officiële Facebookpagina. Tijdens de Paasvakantie ontvangt het park Kabouter Klus voor een spetterende liveshow. Van 22 tot 26 oktober staat er een liveshow van Bobo op het programma.

Op 29 en 30 november en op 6 en 7 december zijn er de Sint Weekends. 20 december tot 4 januari – tijdens de kerstvakantie, het park is gesloten op 25 december en 1 januari – viert Plopsa Indoor Hasselt Kerst met Klus. Op 25 december

De kalender, die het park vandaag bekend maakte, is nog niet volledig. Binnenkort maakt het park de twee resterende evenementen van 2014 bekend op Facebook.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+