PlopsaFansite > Nieuws >
Website Plopsa in het nieuw
DATUM: 31 March 2014 - 19:47 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa heeft sinds maandagnamiddag een gloednieuwe website. Het design van de nieuwe Plopsa.com kenmerkt zich door een eenvoudiger kleurgebruik en duidelijke knoppen. De website is geoptimaliseerd voor mobiele toestellen, de vormgeving past zich in realtime aan bij het kantelen van het scherm op deze toestellen.

2014-03-31_PDP

Plopsa.com zit in een nieuw jasje. De gloednieuwe website van de Plopsa Group heeft een strak design gekregen te herkennen aan een eenvoudig kleurgebruik, een header waarbij evenementen, shows of attracties in de kijker staan en het gebruik van knoppen. Op elke pagina staan de openingsuren voor de huidige dag en de volgende dag duidelijk gecommuniceerd, net zoals de prijzen van het abonnement en een entreekaartje.

De vormgeving van de website is ook geoptimaliseerd voor mobiele toestellen. Het menu en de knoppen worden in realtime aangepast bij het kantelen van het scherm, waardoor de tekst op elk soort scherm leesbaar blijft. De nieuwe website werd ontwikkeld door Bazookas.

App

Ook de Plopsaland App werd voorzien van enkele nieuwe functionaliteiten, laat het park weten. Voortaan kan je in de applicatie ook attracties filteren op de stempel dat kinderen krijgen aan de ingang van het park.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+