PlopsaFansite > Nieuws >
Pasen in de Plopsa-parken
DATUM: 18 April 2014 - 08:38 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Ook tijdens het verlengde Paasweekend valt er weer heel wat te beleven in de Plopsa-parken! Zo zijn er in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden shows met een figuur van de televisie en zijn er de Paaszoektochten.

20140418-093516.jpg
Paasshow met Plop en Lui (Plopsaland De Panne) – Foto: Plopsa

Tijdens het (verlengde) weekend staat er weer heel wat op het programma in de Plopsa-parken. Plopsaland De Panne viert nog tot maandag Pasen met Kabouter Plop en Lui. Op zaterdag 19 en zondag 21 staat er daarnaast ook nog de Paaszoektocht van Milka op het programma. Deze zal doorgaan op de Doorloopweide, aan de Big & Betsy Hoeve.

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden zitten ook in een Paasbest kleedje en ontvangen nog tot en met maandag een speciale gast, voor een spetterende live-show. In Plopsa Indoor Hasselt gaat het over Kabouter Klus, in Plopsa Indoor Coevorden staat Bobo op de planken.

Plopsa Coo organiseert zaterdag en zondag eveneens een Paaszoektocht, in samenwerking met Milka. Wie nood heeft aan een flinke portie kicks, kan daarvoor terecht in Holiday Park. Het Duitse Plopsa-park opende vorig weekend een nieuwe spectaculaire coaster Sky
Scream.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+