PlopsaFansite > Nieuws >
F.C. De Kampioenen Café opent in Plopsaland De Panne
DATUM: 22 May 2014 - 15:32 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag opent het F.C. De Kampioenen Café zijn deuren in de foyer van het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. De kantine van de bekendste voetbalploeg zal er niet alleen staan als decor, bezoekers kunnen er voor of na voorstellingen in het theater hun bestelling plaatsen voor een drankje of hapje.

2014-05-22_PDP

Plopsaland De Panne heeft er tot aan de kerstvakantie een extra publiekstrekker bij. In de foyer van het Plopsa Theater pronkt het F.C. De Kampioenen Café, waar bezoekers voor of na de voorstellingen hun dagschotel of choco kunnen bestellen. Ook zullen er kleinere hapjes geserveerd worden.

Het idee voor deze tijdelijke toevoeging in Plopsaland De Panne ontstond op de tentoonstelling ‘Lang leve de tv! 60 jaar televisie’, laat Plopsa vandaag weten. “Het vult de behoefte van een bijkomende, originele drankgelegenheid in het Plopsa Theater perfect aan. Want zeg nu zelf: wat is er origineler dan een ‘choco’ of een ‘dagschotel’ te bestellen in het echte F.C. De Kampioenen Café?”, weet parkmanager Wim Wauters. CEO Steve Van den Kerkhof vult aan: “Na het succes van de film is het voor onze bezoekers ongetwijfeld een leuke meerwaarde om het decor in het echt te kunnen zien.”

Gert Verhulst is eveneens enthousiast over deze toevoeging. “Plopsa brengt al jaren de TV-figuren van Studio 100 tot leven in de parken. De wereld van televisie op een andere manier weergeven, is een belangrijke toegevoegde waarde van Plopsaland De Panne en het Plopsa Theater. Het verhoogt de beleving van onze bezoekers door ze een blik achter de schermen te kunnen geven”, klinkt het. Gert Verhulst sluit ook niet uit dat er in de toekomst ook decors van andere populaire series of programma’s een, al dan niet tijdelijk, plekje zullen krijgen in een Plopsa-park.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+