PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa pakt uit met verkiezingsstunt
DATUM: 23 May 2014 - 19:46 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op verkiezingsdag pakt Plopsa uit met een toepasselijke stunt. Op vertoon van een afgestempelde oproepingsbrief en bij aankoop van een individueel ticket +1 meter krijgt iedere bezoeker een tweede ticket gratis. Deze actie is geldig in de drie Belgische Plopsa-parken: Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo.

2014-05-23_P

Een oude krant in de wachtrij van Anubis The Ride die wijst op ‘de taak van de regering’

Zondag gaat iedereen weer naar de het stemlokaal. Plopsa pakt uit met een ludieke verkiezingsstunt. Op vertoon van een afgestempelde oproepingsbrief en bij aankoop van een individueel ticket > 1 meter aan de kassa van de Belgische Plopsa-parken, krijgt de houder van de oproepingsbrief zondag een tweede ticket gratis.

“Met deze verkiezingsstunt wil Plopsa iedereen een aangename verkiezingsdag bezorgen”, weet CEO Steve Van den Kerkhof. Het gratis ticket is enkel zondag geldig. De actie is niet combineerbaar met andere acties of voorverkooptickets.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+