PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Coo zondag uitverkocht
DATUM: 28 June 2014 - 17:41 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Opgelet! Plopsa Coo is zondag 29 juni volledig uitverkocht. Het themapark is die dag enkel te bezoeken met tickets uitgegeven of verkocht door het bedrijf dat het park exclusief voorbehouden heeft.

20140628-184020-67220093.jpg

Plopsa Coo is zondag 29 juni volledig uitverkocht. Het themapark aan de voet van de Watervallen van Coo is die dag enkel te bezoeken met een speciaal ticket verkocht of uitgegeven door het bedrijf dat het park exclusief gereserveerd heeft voor klanten, werknemers of zakencontacten.

Voorverkoopkaartjes zonder datum of abonnementen kunnen zondag niet gebruikt worden als toegangsbewijs. De kassa’s zijn zondag ook gesloten, waardoor er geen tickets aan de kassa gekocht kunnen worden. Het abonnement (Plopsa-FunCard en Plopsa-BumbaCard) kan wel gebruikt worden in de overige Plopsa-parken: Plopsaland De Panne, Holiday Park en Plopsa Indoor Hasselt & Coevorden.

Vanaf maandag is Plopsa Coo, de hele zomervakantie lang, dagelijks geopend. Op woensdagen 23 en 30 juli en 6 en 13 augustus organiseert het park het event Fiesta Latina met divers zuiderse animatie.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+