PlopsaFansite > Nieuws >
Musical rond Junior Eurosong komt naar het Plopsa Theater
DATUM: 30 June 2014 - 20:05 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De musical ‘Junior Musical – Kadanza’ gaat op 14 februari 2015 in première in het Plopsa Theater in De Panne. Het wordt de eerste musicalvoorstelling in het vorig jaar geopende theater in Plopsaland De Panne. Ketnet werkt voor deze ontwikkeling van de voorstelling samen met Studio 100. De regie is in handen van Frank Van Laecke.

2014-06-30_PDP

De musical ‘Junior Musical – Kadanza’ gaat op 14 februari 2015 in première in het Plopsa Theater in De Panne. Momenteel zal de musical al op 14, 15 en 18 februari te zien zijn in het theater aan Plopsaland De Panne. De musical, een samenwerking tussen Ketnet en Studio 100, is opgebouwd rond de bekendste liedjes uit de tienjarige geschiedenis van Junior Eurosong. De musical gaat in het Plopsa Theater in De Panne in première om vervolgens op tournee te gaan naar steden als Hasselt, Gent en Antwerpen.

Studio 100

Studio 100 laat weten erg uit te kijken naar het project. “Als producent van verschillende kinder –en jeugdseries werken wij al vele jaren op een zeer fijne manier samen met Ketnet. Super dat we deze samenwerking nu nog verder kunnen uitbreiden met dit project”, zegt Anja Van Mensel van Studio 100 Benelux.

De regie van ‘Junior Musical – Kadanza’ is in handen van Frank Van Laecke, die momenteel bezig is met de spektakel musical 14-18 over de Eerste Wereldoorlog. Ketnet-wrapster Charlotte Leysen zal één van de hoofdrollen in de musical vertolken. Voor de andere rollen gaat Ketnet op zoek naar enthousiaste kinderen die kunnen zingen, acteren en dansen. Deze kunnen zich voor de audities inschrijven via www.juniormusical.be.

Tickets

Tickets voor de voorstelling in het Plopsa Theater kunnen gekocht worden via de website van de musical. Inbegrepen in de ticketprijs is toegang tot de musical, toegang tot Mayaland Indoor en één parkingticket per bestelling.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+