PlopsaFansite > Nieuws >
Rob de Nijs treedt op in Plopsa Theater
DATUM: 8 July 2014 - 20:52 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De Nederlandse charmezanger Rob de Nijs treedt vrijdag op in het Plopsa Theater. Het is het eerste concert uit de reeks ‘Gouden klassiekers’. Plopsa wil monumenten van het Nederlandstalige lied tijdens deze concertreeks in de bloemetjes zetten.

2014-07-08_PT

Op vrijdag 11 juli ontvang het Plopsa Theater Rob de Nijs voor een spetterend concert. Met liedjes als ‘Het werd zomer’, ‘Malle babbe’ en ‘Banger hart’ heeft Rob de Nijs enkele gouden klassiekers achter zijn naam staan die iedereen kan meezingen. “Het wordt een show om nooit te vergeten, dat kan ik nu al verklappen”, laat Rob de Nijs vandaag weten aan Plopsa.

Het concert van Rob de Nijs maakt deel uit van de reeks ‘Gouden klassiekers’, waar het Plopsa Theater monumenten van het Nederlandstalige lied in de schijnwerpers wil zetten. “De Gouden Klassiekers is een reeks concerten in het Plopsa Theater waarmee we het repertoire van de geprogrammeerde artiesten in de bloemetjes zetten”, weet CEO Steve Van den Kerkhof van Plopsa.

Het optreden van Rob de Nijs gaat van start om 20u30. Tickets kunnen gekocht worden via de website van het Plopsa Theater (www.plopsatheater.be) of aan het onthaal van Plopsaland De Panne.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+