PlopsaFansite > Nieuws >
Samson & Gert Kerstshow dit jaar ook in Hasselt
DATUM: 9 July 2014 - 17:13 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De Samson & Gert Kerstshow zal dit jaar voor het eerst te zien zijn op twee locaties. Na de speelperiode in het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne, verhuist de show naar het Ethias Theater in Hasselt. Dat is de theaterzaal vlak naast Plopsa Indoor Hasselt. Een ticket voor de voorstelling in Hasselt geeft toegang tot Plopsa Indoor Hasselt op dezelfde dag.

20140704_PIH

De Samson & Gert Kerstshow, dit jaar alweer toe aan  de 24ste editie, zal dit jaar zowel in De Panne als in Hasselt te zien zijn. Een primeur. De voorstelling verhuist na de speelperiode in het Plopsa Theater in De Panne naar het Ethias Theater in Hasselt, vlak naast Plopsa Indoor Hasselt. Momenteel staan er op 3 januari 2015 reeds drie voorstellingen ingepland: om 10u30, 12u30 en 14u30.

Studio 100 laat op de officiële ticketwebsite weten dat dezelfde ticketprijzen worden gehanteerd en, net zoals in Plopsaland De Panne, je toegang krijgt tot Plopsa Indoor Hasselt met je ticket voor de Kerstshow.

 

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+