PlopsaFansite > Nieuws >
Wickie Musical komt naar Plopsa Theater
DATUM: 19 August 2014 - 18:54 | CATEGORIE: Plopsa Theater | AUTEUR: PlopsaFansite

Wickie – De Musical, de allereerste musical van Wickie de Viking, komt tijdens de paasvakantie naar het Plopsa Theater. De gloednieuwe musical van Studio 100 zal vanaf 5 april te zien zijn in het theater aan Plopsaland De Panne. De ticketverkoop is onlangs van start gegaan.

2014-08-18_PT

Wickie – De Musical, de allereerste musical van Wickie de Viking, komt volgend jaar tijdens de paasvakantie naar het Plopsa Theater in De Panne, zo laat Studio 100 weten op zijn ticketwebsite. Het zal de tweede musical worden in het theater aan Plopsaland De Panne. Tijdens de Krokusvakantie zal ook Kadanza, de musical rond Junior Eurosong, te zien zijn in het Plopsa Theater

Avontuurlijke musical

De musical van Wickie de Viking zal het verhaal vertellen van de snuggere viking die op avontuur gaat om het grote lentefeest te redden. “Wickie de musical wordt een avontuurlijke musical met een grote cast en prachtige decors”, klinkt het. Het is nog niet bekend welke acteurs zullen meespelen in de musical.

Wickie – De Musical zal vanaf 5 april te zien zijn in het Plopsa Theater. Momenteel staan 9 voorstellingen op de planning, verspreid over 4 speeldagen. Tickets kosten 40 euro (cat. 2) en 50 euro (cat. 1), het is niet bekend of abonnees van Plopsa korting zullen krijgen. Mogelijk volgt er hierover binnenkort meer informatie.

 

 

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+