PlopsaFansite > Nieuws >
Clouseau verwent een uitverkocht Plopsa Theater (persbericht)
DATUM: 29 September 2014 - 22:42 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op vrijdag 26 september 2014 gaven Koen en Kris Wauters het beste van Clouseau in het Plopsa Theater, de theaterzaal in Plopsaland De Panne. Het concert was volledig uitverkocht.

IMG_9718.JPG
Clouseau in concert, Plopsa Theater – Foto: Plopsa

Op vrijdag 26 september 2014 gaven Koen en Kris Wauters het beste van Clouseau in het Plopsa Theater, de theaterzaal in Plopsaland De Panne. Het concert was volledig uitverkocht.

Na een muzikale sabbatperiode van vier jaar, bracht Clouseau een jaar geleden zijn elfde studio-album uit. Met die ijzersterke plaat staan ze er meer dan ooit tevoren. Hun nieuwe hits als ‘Vliegtuig’ en ‘Kan het niet alleen’ worden warm onthaald door hun fans. Het concert afgelopen vrijdag in het Plopsa Theater bewees dit. Naast verschillende nieuwe nummers, brachten Koen en Kris Wauters ook heel wat swingende en ontroerende klassiekers zoals ‘Anne’ en ‘Daar gaat ze’. Met deze mooie mix van oud en nieuw gecombineerd met een grenzeloos enthousiasme, brachten de twee broers de sfeer tot een hoogtepunt in het theater aan de kust.

“Het is een hele eer dat we in ons prachtige theater zo’n grote naam mochten ontvangen”, zegt Algemeen Directeur Steve Van den Kerkhof. “Het concert van Clouseau was enorm snel uitverkocht. We zijn dan ook erg tevreden over het succes. Ook de reacties achteraf waren lovend.”

Het Plopsa Theater verwelkomt binnenkort nog tal van andere grote namen. Zo staan op 11 november 2014 heel wat tieneridolen op het programma. Bandits, Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Sisters Only en Laura Omloop brengen op die dag hun grootste hits tijdens dit unieke party-event. Op 29 november 2014 schittert de coryfee van het Vlaamse lied in de unieke theaterzaal in De Panne: Will Tura maakt er dan zijn opwachting.

Tickets voor beide events zijn verkrijgbaar via www.plopsatheater.be, 070 345 999 en aan het onthaal van Plopsaland De Panne, Toerisme De Panne en de bibliotheek van Veurne of De Panne. Plopsa-abonnees en inwoners van Veurne of De Panne krijgen korting.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+