PlopsaFansite > Nieuws >
Will Tura onthult ster op Walk of Fame in Plopsaland De Panne
DATUM: 4 November 2014 - 17:58 | CATEGORIE: Plopsa Theater | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne kreeg vandaag het bezoek van de Vlaamse charmezanger Will Tura. Hij onthulde er de eerste ster op de ‘Story Walk of Fame’, vlak voor het Plopsa Theater.

2014-11-04_PT

Plopsaland De Panne en showbizzmagazine Story stelden dinsdagmiddag de eerste ster op de ‘Story Walk of Fame’ voor. Deze is te vinden vlak voor het Plopsa Theater, op de toegangsweg tussen de Kiosk en de ingang van het theatergebouw. Het principe van de walk of fame, waarbij een bekende persoon in de bloemetjes wordt gezet, is bekend van de Hollywood Walk of Fame waar meer dan 2.500 artiesten uit de televisie-, film- en theaterindustrie een ster hebben.

“Sinds de opening van het Plopsa Theater mochten we in het Plopsa Theater al enkele klinkende namen, zoals onder meer Clouseau en Rob de Nijs, verwelkomen. We vonden het tijd om een blijvende herinnering aan deze memorabele concerten vast te leggen”, laat Steve Van den Kerkhof, CEO van Plopsa, weten.

De eerste ster die een ster mocht onthullen was zanger Will Tura, zelf afkomstig uit Veurne en in een ver verleden inwoner van De Panne geweest. Tura liet weten vereerd te zijn met deze ster en nam ook al een kijkje in de theaterzaal waar hij op 29 november zal optreden. Tickets voor het optreden kunnen gekocht worden op www.plopsatheater.be. Ook meer info over andere verkoopkanalen kan op de website van het Plopsa Theater gevonden worden.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+