PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland eert Samson & Gert met ster
DATUM: 19 December 2014 - 18:44 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Donderdag werden Samson & Gert in de bloemetjes gezet in Plopsaland De Panne. Het duo onthulde onder heel wat persbelangstelling hun ster op de Story Walk of Fame. Het is de derde ster op de nieuwe bezienswaardigheid van het park.

2014-12-19_PDP

Samson & Gert onthulden donderdag, in het bijzijn van mediafiguur Showbizz Bart, hun eigen ster op de Story Walk of Fame, vlak voor het Plopsa Theater in Plopsaland De Panne. Het park eert hiermee het duo voor de vele afleveringen, shows en televisiespecials. Ter gelegenheid van de vijfentwintigste verjaardag van het programma, zijn er onlangs 15 nieuwe kerstafleveringen gemaakt. “Wij zijn bijzonder vereerd met deze ster,” zegt Gert Verhulst. “Ze ziet er bovendien prachtig uit.”

Tijdens de Kerstvakantie zijn Samson, Gert en al hun vrienden opnieuw te gast in het Plopsa Theater voor een goed gevulde editie van de Samson & Gert Kerstshow. Naast een kinderkoor, een ballet en een orkest, zijn ook de prinsessen uit televisiehit Prinsessia dit jaar van de partij. Plopsaland De Panne viert het jubileum van het duo met een grondige make-over van het Kermisplein. Zo komt er een kiosk, nieuwe decoratie en een nieuwe zweefmolen.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+