PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Theater maakt eerste namen 2015 bekend
DATUM: 22 January 2015 - 12:42 | CATEGORIE: Plopsa Theater, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het Plopsa Theater lichte vandaag een tipje van de sluier op over het aankomende theaterjaar. Dit najaar zet het theater een komediestuk op het programma en ook de populaire groep de Romeo’s brengen een bezoek aan het Plopsa Theater.

IMG_0874.JPG

Het Plopsa Theater in De Panne ontving in 2014 verschillende grote namen zoals Clouseau, Rob De Nijs en Will Tura. Plopsa maakte donderdag de eerste twee producties bekend die later dit jaar te zien zal zijn in het theater.

Op 18 september komen de Romeo’s naar het Plopsa Theater voor een adembenemend optreden. Chris, Davy en Gunther brengen er hun meest bekende en nieuwste hit en zorgen voor een “100% feestgarantie”.

Het komediestuk ‘Een perfect huwelijk’ van De Komedie Compagnie is op 21 november te zien in het Plopsa Theater. ‘Een perfect huwelijk’ brengt acteurs als Danni Heylen, Patrick Onzia, Dirk Van Vooren, Fleur Brusselmans, Britt Van der Borght en Ann Van den Broeck naar De Panne voor een dolkomisch verhaal.

Tickets voor beide optredens en de eerder aangekondigde musicals – Junior Musical Kadanza en Wickie De Musical – zijn vanaf vandaag te koop op www.plopsatheater.be.

Delen Tags
Facebook
Twitter
Google+