PlopsaFansite > Nieuws >
Uitreiking Vlaamse Televisie Sterren in Plopsa Theater
DATUM: 20 February 2015 - 09:59 | CATEGORIE: Plopsa Theater | AUTEUR: PlopsaFansite

De uitreiking van de Vlaamse Televisie Sterren zal dit jaar plaatsvinden in het Plopsa Theater in De Panne, dat maakte de Vlaamse Televisie Academie gisteren bekend. Tijdens de galashow worden traditioneel de beste televisieprogramma’s en -persoonlijkheden in de bloemetjes gezet.

20150220_PT

Op zaterdag 18 april zal de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren voor het eerst plaatsvinden in het Plopsa Theater in De Panne. Tijdens de achtste editie worden, als vanouds, de beste televisieprogramma’s en televisiepersoonlijkheden van afgelopen jaar in de bloemetjes gezet.¬†De leden van de Vlaamse Televisie Academie kunnen ondermeer stemmen op categorieen als Beste acteur/actrice, Beste presentator/presentatrice en Beste entertainmentprogramma.

Het publiek, de kijker, heeft de mogelijkheid om te stemmen voor het populairste televisieprogramma. Dit kan gedaan worden op www.vlaamsetelevisiesterren.be.

Multifunctioneel theater 

De komst van de Nacht van de Vlaamse Televisie Sterren versterkt het Plopsa Theater zijn positie als multifunctioneel theater. Eerder vonden ook de organisaties achter het Sportgala en Miss Belgium hun weg naar het Plopsa Theater. Daarnaast is het theater ook de plaats waar eerder al verschillende Vlaamse en Nederlandse sterren optraden zoals Will Tura en Rob de Nijs.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+