PlopsaFansite > Nieuws >
217.000 bezoekers in Plopsa-parken tijdens Paasvakantie
DATUM: 19 April 2015 - 18:00 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt tevreden terug op afgelopen paasvakantie. De Belgische Plopsa-parken ontvingen in totaal zo’n 217.000 bezoekers, een record voor de parken. Het merendeel van dit aantal, 139.000 bezoekers, bracht een bezoek aan Plopsaland De Panne.

De paasvakantie is goed van start gegaan in de Belgische Plopsa-parken. De teller voor de Belgische parken eindigde in totaal op 217.000 bezoekers. “Een absoluut record”, klinkt het bij Plopsa. Plopsaland De Panne kreeg het meeste aantal personen op bezoek: zo’n 139.000 brachten een bezoek aan het themapark aan de Belgische kust.

Ook het gloednieuwe Plopsaqua De Panne, vlak naast Plopsaland De Panne, kende een geslaagde start. Het gedecoreerde waterpark ontving zo’n 29.000 kijklustingen. “We zijn verheugd met deze eerste bezoekersaantallen! Bovendien zijn de reacties van de eerste zwemmertjes heel positief.”, laat parkco√∂rdinator Mike Sarrazijn van Plopsaqua weten.

Het mooie lenteweer zorgde ook in Plopsa Coo voor een positief cijfer. Het park ontving 31.000 bezoekers. De voorbije weken organiseerde het park op verschillende dagen een paaseierenraap. In Plopsa Indoor Hasselt genoten 18.500 bezoekers van Pasen met Klus.

“We zijn erg verheugd met deze cijfers. Stralend lenteweer heeft uiteraard een positieve invloed op bezoekersaantallen. Daarnaast dragen ook andere factoren bij tot deze groei. Zo zorgen de continue investeringen, de shows en vele evenementen in onze parken ervoor dat er altijd wel iets nieuws te ontdekken en beleven valt. Dit werpt zeker zijn vruchten af.”, laat Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa Group, weten.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+