PlopsaFansite > Nieuws >
Zomer boordevol events bij Plopsa
DATUM: 16 July 2015 - 10:56 | CATEGORIE: Holiday Park, Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De hele zomer lang trakteert Plopsa haar bezoekers op heel wat evenementen of speciale shows! In alle parken kunnen bezoeker terecht voor shows met de helden van de televisie of aangepaste thema-avonden.

2015-07-16_PDP

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne ontvangt voor het vijftiende jaar op rij de Samson & Gert Zomershow. Samen met de Burgemeester, zetten Samson en Gert het Plopsa Theater welke weekdag van 20 juli tot 21 augustus op z’n kop.

Ook Kabouter Klus is in deze periode van de partij. Elke weekdag kunnen bezoekers met de guitige kabouter op de foto op de gloednieuwe Kiosk op het Kermisplein. Elke zondag in deze periode staat er een Kabouter Klus Show op het programma in het Plopsa Theater.

Prinsessia en Ghost Rockers zorgen elke zondag van 19 juli tot 30 augustus voor de nodige sierlijke danspasjes en stevige beats in het Plopsa Theater. De twee topproducties van Studio 100 bundelen de krachten voor een spetterend spektakel.

Elke zaterdag van 18 juli tot 29 augustus blijft Plopsaland De Panne open tot 22u30. De nocturnes nemen dit jaar drie verschillende vormen aan. Afwisselend zal het park de Zuid-Franse sfeer uitademen, kunnen bezoekers er terecht voor power met Viva Brazil of kan er genoten worden van een optreden van de Gipsy K!ngs. Elke Nocturne sluit af met een betoverend muzikaal vuurwerk.

Holiday Park

Ook het Duitse Plopsa-park Holiday Park viert de zomer met feestelijke Summernights. Daarnaast kunnen bezoekers voor het eerst ook de gloednieuwe Sky Fly in het donker gaan beproeven! Van zaterdag 1 augustus tot en met 5 september is het park immers open tot 22u30 en staat er ook in Holiday Park een vuurwerk op het programma.

Op zaterdag 10 augustus start het gloednieuwe evenement Summer Xmas. Tot 23 augustus viert het themapark kerstmis in hartje zomer met een feestelijke parade en aangepaste muziek en animatie. Ook op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21  en zaterdag 22 augustus blijft het park open tot 22u30.

Plopsa Coo

Aan de voet van de bekende Watervallen van Coo staan er elke woensdag van 22 juli tot 26 augustus Nocturnes op het programma. De zwoele sfeer van de Gipsy K!ngs, het feestelijke van Viva Brazil of de gezellige atmosfeer van de Franse Avonden zorgt ook in Plopsa Coo voor een aangepaste sfeer.

Bezoekers kunnen in Plopsa Coo op verkenning gaan in de nieuwe Dino Splash, de glijbaan-attractie die sinds begin deze maand geopend is voor bezoekers. Ook nieuwe is de fotomogelijkheid met twee levensechte dinosaurussen, die op geregelde tijdstippen nabij de attractie zullen rondlopen.

Daarnaast is er elke openingsdag van de vakantie nog een gloednieuwe Maya Show te bewonderen op het podium La Cascade waarin Maya, Willie en Flip een dol avontuur beleven.

Plopsa Indoor

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden pakken deze zomer uit met maar liefst uit met twee verschillende shows. Naast de dagelijkse Bumba Show – Bumba Magico Show in Hasselt en Bumba Gaat op Reis in Coevorden – is er ook nog de speciale verjaardagsshow van Maya de Bij. Hiep, hiep, hoera!

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+