PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa-parken blikken terug op succesvolle vakantie
DATUM: 29 August 2015 - 09:09 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne, Plopsaqua | AUTEUR: PlopsaFansite

De Belgische Plopsa-parken maken de balans op voor een succesvolle zomervakantie. De groep ontving in totaal 18 procent meer bezoekers ten opzichte van vorig jaar. Plopsaland De Panne ontving zo’n half miljoen bezoekers in deze periode!

2015-08-29_PDP

De zonnige zomermaanden juli en augustus waren een groot succes voor de Belgische Plopsa-parken. Met een stijging van 18 procent, in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, kan Plopsa tevreden terugblikken. “Een mooier geschenk van onze bezoekers voor onze 15e verjaardag hadden we niet kunnen wensen. Het is fijn te zien dat de vele investeringen in attracties, thematisering, maar ook shows en evenementen hun vruchten afwerpen.”, laat Steve Van den Kerkhof van Plopsa weten.

Plopsaland en Plopsaqua

Plopsaland De Panne ontving ruim een 500.000 bezoekers. Het succes is volgens het park te danken aan een ruim aanbod aan shows rond de personages van Studio 100 en vele evenementen, waaronder Viva Brazil, Gipsy Nights en de Franse Avonden.

Ook Plopsaqua De Panne heeft zijn start niet gemist. Het overdekte waterpark ontving deze zomer zo’n 100.000 bezoekers. “Dit ligt ver boven onze verwachtingen,” klinkt het.

Plopsa Coo

Plopsa Coo opende bij de start van de vakantie de gloednieuwe attractie Dino Splash. De gethematiseerde glijbanen lokten dan ook 40.000 bezoekers meer dan vorig jaar naar hartje Ardennen. Daarnaast organiseerde ook Plopsa Coo verschillende laatavondopeningen en introduceerde het twee gloednieuwe ‘mascottes’: twee levensechte dinosaurussen waarbij de bezoekers mee op de foto kunnen.

Plopsa Indoor Hasselt

De mooie zomer zorgde in Plopsa Indoor Hasselt voor een status quo. Het park is hierdoor ook tevreden met deze resultaten. “Ondanks de redelijk mooie zomer haalden we een status quo met 2014, ons beste jaar ooit. Het toont aan dat de bezoekers de investeringen van de voorbije jaren in de Buitenzone weten te appreciĆ«ren. Ook bij mooi weer is Plopsa Indoor een leuk dagje uit.”, weet Carmine Frisenda van Plopsa Indoor.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+