PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Coo zaterdag volzet, Plopsaland De Panne op zondag
DATUM: 10 September 2015 - 16:29 | CATEGORIE: Plopsa Coo, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Opgelet! Heb je een bezoek aan de Plopsa-parken gepland dit weekend? Plopsa laat weten dat Plopsa Coo op zaterdag 12 september en Plopsaland De Panne op zondag 13 september volzet zijn. De parken zijn op deze dagen niet toegankelijk voor het grote publiek.

2015-07-16_PDP

Plopsa Coo is aanstaande zaterdag 12 september volzet, Plopsaland De Panne is volzet op zondag 13 september. Op deze dagen zijn de respectievelijke parken enkel te bezoeken met een geldig ticket dat werd uitgegeven door het bedrijf dat het park ‘huurt’. Abonnementen en voorverkooptickets zonder datum zijn zaterdag niet geldig in Plopsa Coo en op zondag niet geldig in Plopsaland De Panne. De kassa’s zijn in de respectievelijke parken ook gesloten en er kunnen geen tickets gekocht worden.

In de andere Plopsa-parken kan het abonnement uiteraard wel gebruikt worden dit weekend. Zaterdag ontvangt Plopsaland De Panne voor de laatste keer superhelden Rick, Olivia en Xavier van team ROX en Mega Mindy. Plopsaqua De Panne, het nieuwe waterpark naast Plopsaland De Panne, is zondag toegankelijk voor het grote publiek.

Plopsa geeft de goede raad om steeds op voorhand de openingstijden te controleren op de officiële website: www.plopsa.be.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+