PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Coo zoekt oudste foto Zetellift
DATUM: 7 July 2016 - 07:05 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Coo viert dit jaar dubbel feest: Plopsa Coo is 10 jaar en de Zetellift (Télésiège) zelfs 60. Het park viert dit op 13 juli en is naar aanleiding van dit feest op zoek naar oude foto’s van de oudste attractie van het park.

2016-07-07_PSC

Plopsa Coo viert dit jaar twee bijzondere verjaardagen. Het is exact 10 jaar geleden dat het park zijn deuren heropende als Plopsa Coo, nadat het in december 2005 werd overgenomen door Plopsa. Bovendien is het 60 jaar geleden dat de oudste attractie van het park, de Zetellift (Télésiège), zijn eerste bezoekers mee op grote hoogte bracht. Het park viert de twee verjaardagen op woensdag 13 juli met een groots feest, met een spetterend live-optreden van K3 en Sandra Kim.

Oude foto’s

Om de jarige Zetellift in de bloemetjes te zetten, is Plopsa Coo op zoek naar oude foto’s van de Zetellift, met name uit het openingsjaar van de attractie. Personen die in het bezit zijn van foto’s uit het openingsjaar kunnen deze naar het park zenden via zetellift@plopsa.be en maken kans op een gratis toegangsticket voor het verjaardagsfeest van Plopsa Coo op 13 juli. De foto kan nog verstuurd worden tot maandag 11 juli 12u.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+