PlopsaFansite > Nieuws >
Toby Alderweireld brengt bezoek aan Plopsaland met neefjes
DATUM: 7 July 2016 - 20:04 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Toby Alderweireld, sterspeler bij de Belgische nationale ploeg en bij Tottenham Hotspur, bracht gisteren een bezoek aan Plopsaland De Panne met zijn neefjes. Hij genoot er ondermeer van de Kabouter Klus Show, zo laten fans weten op social media.

2016-07-07_PDP

Na een succesvolle doortocht op het Europees kampioenschap voetbal, hebben de spelers van de Belgische nationale ploeg opnieuw wat meer vrije tijd. Zo ook voor Toby Alderweireld, die gisteren de dag doorbracht in Plopsaland De Panne met zijn neefjes. Op zijn persoonlijke Instagram- en Twitter-profiel deelde de voetballer een foto (zie onder) die gemaakt werd aan de ingang van het themapark aan de Belgische kust. “3 opgewonden kinderen!”, schrijft Alderweireld als commentaar bij zijn foto. Hiermee verwijst hij wellicht naar zichzelf en zijn twee neefjes.

De voetballer werd door heel wat aanwezige bezoekers van Plopsaland opgemerkt, zo blijkt op de social media. Enkele fans bedanken Alderweireld op Instagram ook voor de tijd die hij vrijmaakte na de Klus Show in het Plopsa Theater: “Bedankt voor de foto in de Klus Show”, reageerde ‘ldvroe’ op Instagram.

Three excited kids 🏃🏼🏃🏼🏃🏼💨😝 #amusementpark #Plopsaland #newphews

Een foto die is geplaatst door tobyalderweireld (@tobyalderweireld) op

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+