PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (9 november 2013)
DATUM: 9 November 2013 - 22:56 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne viert, zo’n vier weekends lang, Sinterklaas. Op het programma staat een feestelijke intrede, De Grote Zwarte Pieten Show in het Plopsa Theater en uiteraard ook een ontmoeting met de Sint. Daarnaast kunnen bezoekers tijdens de Sint Weekends ook genieten van de vele attracties, de dagelijkse Bumba Magico Show en de ontmoetingen met de favoriet Plopsa-figuren.

2013-11-09_PDP

Sinterklaas en de Zwarte Pieten brengen dit en de volgende drie weekends een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Het park voorziet, zoals steeds tijdens de Sint Weekends, een rijkelijk gevulde planning waarbij de jongste bezoekers de kans krijgen om de Sint te ontmoeten. Deze ontmoeting gaat dit jaar overigens door op de Kiosk waar er een speciale troon voor een schoorsteenmantel is geplaatst.

In het Plopsa Theater is er opnieuw, na een afwezigheid van één jaar, de Grote Zwarte Pieten Show. Gastheer van dienst is Patrick Onzia, die de hele show aan elkaar praat. De show is zoals de afgelopen edities gevuld met de meest bekende Sintliedjes, heel wat Dansende Pieten en een Hoofdpiet die maar al te graag de aap uithangt…

Viktor’s Race

Afgelopen week is er begonnen met de ontmanteling van Viktor’s Race. De klassieker zal deze winter een zekere metamorfose ondergaan. De baandelen in het station, de lift en een gedeelte in het parcours zijn reeds verwijderd. De achtbaantrein is reeds van het parcours gehaald, al doet het park dit altijd tijdens de winterperiode.

Winter

Zaterdag is het winteroffensief van Plopsaland De Panne van start gegaan. Concreet wil dit zeggen dat verschillende attracties – wegens gepland groot winteronderhoud – gesloten blijven tot het einde van de kerstvakantie. Het gaat dan over waterattracties De Boomstammetjes, De Bumperboats en voor het eerst ook SuperSplash en Wickie The Battle. ROX-Flyer zal dit jaar voor het eerst, indien de weersomstandigheden het toelaten, wel geopend zijn tijdens de wintermaanden.

Er worden sinds zaterdag ook nieuwe parkplanfolders uitgedeeld aan de ingang. Op de winterplattegrond staan voortaan de locaties met Wi-Free aangegeven. De schaatspiste staat niet ingetekend op het plan, maar een naar de attractie verwijzend nummertje staat op het plan nabij bij de Dansende Fonteinen. Mogelijk zal de schaatsbaan tijdens de kerstvakantie opnieuw op z’n vertrouwde stek komen te staan.

In de parkplanfolder is er tevens een vermelding van de Plopsaland-app te vinden. De applicatie kan gratis gedownload worden in de App Store en de Google Play Store.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , , ,

Twitter
Google+