PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (14 april 2013)
DATUM: 14 April 2013 - 20:30 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het is lente, het is lente! Op deze laatste dag van de Paasvakantie brulde iedereen het gelijknamige liedje, door de warme temperaturen, uit volle borst mee tijdens de paasshow van Plop en Lui. De aangekondigde temperaturen zorgde zondag opnieuw voor een mooie bezoekersopkomst in Plopsaland De Panne.

Wickie Zone

In de Wickie Zone beginnen de verschillende gebouwen, zoals bijvoorbeeld de toekomstige ingang van waterattractie Wickie The Battle, vorm te krijgen. Ook achteraan in het gedeelte is er begonnen met de constructie van enkele gebouwen. De verschillende vikingboten in het nieuwe meer worden binnenkort verankerd in een stevige laag beton.

Het werfhek aan de kant van het Kermisplein heeft twee doorkijkgaten gekregen. De doorkijk op hoogte van volwassenen heeft de vorm van de vikinghelm van Halvar, dat voor kinderen is vormgegeven als het helmpje van Wickie.

Plopsa Theater

De themagevels van het nieuwe Plopsa Theater zijn sinds enkele dagen voorzien van de ramen. Net zoals de andere gevels op het Dorpsplein, zullen de gevels van het nieuwe theatergebouw een typisch Plopsa-stempel krijgen. Enkele conceptschetsen hiervan kunnen in het uitgebreide bouwdossier gevonden worden.

Ditjes en datjes

- Deze week werd er een droogcabine geplaatst aan de uitgang van waterattractie SuperSplash.
- Het assortiment van Plopsa-merchandising werd verder uitgebreid met drinkbekers en drinkflessen in verschillende kleuren.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+