PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (12 juli 2013)
DATUM: 12 July 2013 - 18:32 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Nog enkele dagen op de teller voor de grote opening van het Plopsa Theater, het nieuwe theatergebouw van Plopsaland De Panne. In de aanloop naar de opening waren er vrijdag er nog heel wat werkzaamheden bezig aan de buitenzijde van de schouwburg, zoals de afwerking van het toiletgebouw en de afwerking van de verlichting.

Gisteren zijn er kleine spots geplaatst onder de logo, zodat ook ‘s avonds het logo mooi uitgelicht zal zijn. Afgelopen week zijn ook de kroonluchters opgehangen in de foyer. Op de Facebookpagina van het Theater is er een foto van één van de kroonluchters te vinden.

Piratenboot

De boot van de piratenboot is gisterenavond, onmiddellijk na parksluiting, van de attractie gehaald. Er kwamen enkele kranen aan te pas die het gevaarte uit de attractie moesten tillen, en zo over het meer te krijgen. De boot is ondertussen ook weg uit het park om de dringende herstelling uit te voeren.

Het park hoopt de attractie zo snel mogelijk weer te openen, maar een exacte heropeningsdatum is momenteel niet bekend.

Wickieland

In Wickieland zijn er enkele wijzigingen doorgevoerd bij het fotopunt/podium naast restaurant Viking Grill. De trap staat niet meer aan de voorzijde, maar voortaan aan de zijkant en er is ook aan de andere zijkant een bijkomende trap geplaatst.

Centraal in de themazone staan er sinds donderdag borden om bezoekers bekend te maken met de ponchoautomaat (die in de wachtrij van Wickie The Battle staat) en de people dryer (die naast restaurant Viking Grill te vinden is).

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+