PlopsaFansite > Nieuws >
Kabouter Plop terug aan Plopsa Winkel Wijnegem
DATUM: 13 September 2013 - 16:09 | CATEGORIE: Plopsa Winkels | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinds deze week staat het iconische beeld van Kabouter Plop, na een afwezigheid van meer dan een maand, opnieuw aan de ingang van de Plopsa Winkel in het Wijnegem Shopping Center.

Het beeld van Kabouter Plop werd bij de overname van de winkel, door de Plopsa Group, aan de ingang van het pand geplaatst. Het beeld was sinds half juli weg voor groot onderhoud, enkele herstellingen en een nieuwe verfbeurt. Het was de eerst keer dat het beeld het pand verliet, wat de voorbije weken voor een vreemde leegte zorgde.

Hetzelfde beeld is ook in de andere Plopsa-parken te vinden. Bij de Plopsa Winkel in de Hasseltse Demerstraat gaat het over een mobiele versie, dat buiten wordt geplaatst wanneer de winkel geopend is. In Holiday Park is er, door de beperkte bekendheid van het programma in Duitsland, geen beeld van Plop te vinden.

Zondagopeningen

De Plopsa Winkel is op 29 september en 6 oktober uitzonderlijk open op zondag. Op 29 september viert het Wijnegem Shopping Center de opening van een nieuwe vleugel aan het winkelcentrum en de vernieuwing van de bestaande infrastructuur.

Foto’s
Delen Tags
Facebook
Twitter
Google+