Terug naar het nieuwsoverzicht
22-05-2006
Ketnet VoetbalRock
Als er één sport enorm populair is in België, dan is het zeker en vast voetbal! Welke jongen droomt niet van een carrière als profvoetballer bij Club of Anderlecht of zelfs internationaal? Plopsaland De Panne speelt hier mooi op in en organiseerde voor de tweede keer speciale dagen voor de voetballers.

Vorig jaar waren de Jeugdvoetbaldagen een enorm succes en dit was natuurlijk een goede reden om dit event ook dit jaar te organiseren. Plopsaland De Panne en Ketnet gaven het geheel dit jaar de naam ‘Ketnet VoetbalRock’.

Dat Ketnet de dag organiseerde was overduidelijk. Je kon overal in het park spandoeken en vlaggen van de kinderzender terug vinden. Ook enkele wrappers, presentatoren bij Ketnet, liepen gewapend met camera rond in het park. Binnenkort kijken naar Ketnet is dus de boodschap.

Aan de ingang stonden enkele voetbalvaardigheidattracties opgesteld. Je kon er bijvoorbeeld meedoen met de Creyf’s Giant Soccer of Coke Giant Foot. Je was dan een levensgroot sjotterke aan het spelen, zoals we in de volksmond wel durven zeggen.

Ook de leukste voetbalploeg van het land bracht een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Alle acteurs van FC De Kampioenen, met uitzondering van Balthasar Boma (Marijn Devalck), waren aanwezig en plaatsten vakkundig hun handtekeningen op de kaartjes. Het was tevens uniek dat álle acteurs samen op zo’n event samenkomen.

De dag werd afgesloten met een schitterend live-optreden van de groep Spring! De grootste hits van Spring zoals ‘Met de trein naar Oostende’ of ‘De Juf van Fysica’ brachten ze met volle overtuiging. Jelle, Cara en Anneleen zongen zelfs even ‘Je t’adore’ en kniezwengelden vrolijk mee!

Iedere bezoeker kon natuurlijk ook nog genieten van de vernieuwde piratenzone, de SuperSplash en sinds zondag ook van de SpringFlyer, maar natuurlijk ook van de andere attracties die voor duizend-en-één kriebels zorgen.
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact