Ketnet Freezzz lokt 48.000 bezoekers
16 oktober 2007 - top
Plopsaland De Panne kijkt tevreden terug op de eerste winteropening. Een kleine 50.000 bezoekers bezochten Ketnet Freezzz / Winter Plopsa in het park aan de kust.

Lees verder...
2008 : Nieuwe inkom én Mega Mindy attractie!
16 oktober 2007 - top
Voor volgend jaar staan er weer heel wat veranderingen op stapel. Zo kan je vanaf volgend seizoen een geheel nieuwe toegangspoort ontdekken, een nieuwe Mega Mindy-attractie en verdere thematische veranderingen in het park.

Lees verder...
Ketnet Halloween Weekend
9 oktober 2007 - top
Sidder en beef tijdens het Ketnet Halloween Weekend, samen met Piet Piraat en zijn vrienden.

Lees verder...
Westkust Weekend 2007
6 oktober 2007 - top
Voor het derde jaar zijn de inwoners van de Westkust welkom op het Westkustweekend van Plopsaland De Panne.

Lees verder...
Alle 10-jarigen gratis naar Plopsaland!
5 september 2007 - top
Ben je - net als Kabouter Plop - 10 jaar jong? Dan mag je tijdens het verjaardagsfeest van Kabouter Plop gratis binnen in Plopsaland De Panne!

Lees verder...
Ketnet Freezzzz is terug... in Plopsaland!
29 augustus 2007 - top
Goed nieuws voor de fans die zich tijdens de winter altijd maar vervelen: Plopsaland De Panne opent deze winter de deuren. Samen met partner Ketnet zalhet een geweldig feest worden!

Lees verder...
Ongeval op 'Boomstammetjes'
27 augustus 2007 - top
Gisteren ochtend gebeurde een ongeval op boomstamattractie 'De Boomstammetjes'. Een brandslang laag in de vaarroute van het bootje en hierdoor raakte een bootje vast.

Lees verder...
Plopsaland De Panne uitzonderlijk gesloten
08 augustus 2007 - top
Een hevige wolkbreuk teisterde kustgemeente De Panne en Koksijde de voorbije nacht, ook Plopsaland De Panne had heel wat schade. Sommige gedeeltes van het park stonden volledig onder water.

Lees verder...
Finalisten Miss Belgian Beauty te gast
26 juli 2007 - top
Woensdag 1 augustus zijn de 20 finalisten van Miss Belgian Beauty te gast in Plopsaland De Panne. Samen met de huidige miss Anne-Marie Illie bezoeken ze het park in het kader van hun kusttour.

Lees verder...
Mooie weer lokt mensen naar Plopsa-parken
26 juli 2007 - top
Plopsa Coo en Plopsaland De Panne mochten gisteren respectievelijk 8.000 en 15.000 bezoekers ontvangen. Voor beide parken is dit een nieuw record. Plopsaland De Panne bleef vanwege de massale drukte ook langer open, tot 21.30.

Lees verder...
Oma Plopsa is jarig
18 juli 2007 - top
Hiep hiep... hoera! Oma Plopsa (Rachel Feys) is vandaag jarig. Ze mag maar liefst 83 kaarsjes uitblazen!

Lees meer...
Recordhoudster pretparkbezoeken in Plopsaland De Panne
26 juni 2007 - top
Maandag bracht Dorothea Spohler een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Ze heeft het wereldrecord pretparkbezoeken op haar naam staan. Na een bezoekje aan Plopsaland De Panne en Plopsa Coo staat haar teller nu op 162 verschillende pretparken.

Lees meer...
Gianna Mortier (6) is 5 miljoenste bezoeker
3 juni 2007 - top
Zaterdag werd er voor meer dan €3.000 aan prijzen weggegeven. Gianna Mortier (6) werd uiteindelijk de 5 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne, ze kreeg een prijzenpakket ter waarde van € 1.500 en verschillende leuke extra's. Een bezoeker uit het park won eenzelfde prijs!

Lees meer...
Primeur: Plopsaland De Panne opent deze winter de deuren!
2 juni 2007 - top
Enkele weken geleden heeft de directie van Plopsaland De Panne een partnerschap afgesloten betreffende een winteropstelling voor kerstvakantie 2007-2008, dit is één jaar vroeger dan voorzien.

Lees meer...
Plopsaland op zoek naar 5.000.000ste bezoeker
31 mei 2007 - top
Nu zaterdag brengt misschien wel de 5 miljoenste persoon een bezoekje aan het land der duizend kriebels.

Lees meer...
Ketnet is jarig... en feest in Plopsaland De Panne!
23 april 2007 - top
Ketnet bestaat dit jaar 10 jaar... en het is ook één jaar geleden dat het nieuwe Ketnet gelanceerd werd, én dit is natuurlijk een goede reden om te feesten. Ketnet doet dit in stijl; in Plopsaland De Panne!

Lees meer...
Zomerfestijn in Plopsaland De Panne
17 april 2007 - top
Deze zomer is het feesten geblazen in Plopsaland De Panne! Elke dag is er een Samson & Gert Zomershow, op vrijdag is het de K3 Prinsessendag en zaterdag is er een spetterende nocturne met Mega Mindy en een andere Studio 100-artiest! Een zomer om naar uit te kijken dus!

Lees meer...
40 % meer bezoekers in de Plopsa-parken!
16 april 2007 - top
Plopsaland De Panne ontving voorbije paasvakantie maar liefst 46 % meer bezoekers ten opzichte van de paasvakantie, vorig jaar. Lees snel het persbericht.

Lees meer...
Gert Verhulst wint 'Gouden Pier Kloeffe'
18 maart 2007 - top
Sinds 2002 reikt Horeca De Panne jaarlijks een prijs uit aan een persoon die De Panne in de kijker heeft geplaatst. Dit jaar mocht Gert Verhulst deze prijs ontvangen, als eigenaar van Plopsaland De Panne. Eerder mocht ook al mevrouw Florizoone, de vroegere eigenares van het (Meli) park, in ontvangst nemen.

Lees meer...
Drie nieuwe attracties in een vernieuwde Plopzone (Persbericht)
18 maart 2007 - top
Op 2 april gaat het nieuwe seizoen van start. De voorbije weken en maanden werd er zeer hard gewerkt in Plopsaland De Panne. De Ploptuin kreeg er 3 nieuwe attracties bij en ook enkele huidige attracties werden 'verplopt'.

Lees meer...
" Voor jou halen we ons beste servies boven "
16 februari 2007 - top
Op 2 april gaat het achtste seizoen Plopsaland van start. Vind je het fijn om eens een stapje terug in de tijd te maken? Oké, dan hebben we iets leuks voor je in petto! Bekijk de eerste reclame-advertenties, die in de tijdschriften verschenen, exclusief op de Plopsa-fansite.

Lees meer...
Grote werken in Plopsaland De Panne
30 januari 2007 - top
Onherkenbaar, zo kunnen we de “Inkomzone” van Plopsaland De Panne het beste omschrijven. Doordat de "Monorail" en diverse attracties in deze zone verdwenen zijn is er een grote ruimte onstaan. Buiten in de “Inkomzone” zijn er ook nog grote veranderingen in de “Ploptuin” en in de “Big & Betsy zone”.

Lees meer...
Folder 2007
29 januari 2007 - top
De nieuwe folder van Plopsaland De Panne is er! De investeringen van de afgelopen jaren, de SuperSplash, SpringFlyer en De Draak, staan uitgebreid in de kijker. Op de achterkant staat een concept-art van de nieuwe Ploptuin. Middenin staan dan weer de events voor 2007 in de spotlight. Bij "Lees meer..." kan je enkele scans terug vinden.

Lees meer...
Disco BEMBEM
25 januari 2007 - top
De Kinderdisco heeft een nieuwe naam: Disco BEMBEM. 'Bembem' komt natuurlijk van de online kids radio van Studio 100, Radio Bembem.

Radio Bembem is tevens de nieuwe sponsor van Plopsaland De Panne. De overige sponsors van het park zijn Volkswagen, JBC, IJsboerke, Whrilpool, Coca-Cola, Telenet en Fortis.
Plopsa parken maken zich zorgen over Belgisch Wegenvignet
25 januari 2007 - top
Vanaf volgend jaar moet iedereen die gebruik maakt van de Belgische wegen, een wegenvignet aanschaffen. Vooral buitenlandse gasten vinden dit idee maar niets. De Plopsa-directie volgt de meningen van de buitenlanders...

Lees verder...
Sportieve Walibi en Plopsa ontmoeting
28 november 2006 - top
Vorige maand was er een heuse voetbalwedstrijd tussen de werknemers van het Wavrese pretpark Walibi Belgium en de werknemers van de Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo). De Walibi kangoeroe en Kabouter Plop zorgden voor de aftrap van de voetbalmatch.

Lees verder...
Plopzone in een nieuw kleedje
08 november 2006 - top
Het voorbije seizoen kwamen iets meer dan 750.000 bezoekers naar Plopsaland De Panne. Dat is 3 % meer tegenover vorig seizoen. De absoulute topmaand was augustus, de maand met de weerextremen. Volgend seizoen pakt het pak uit met een vernieuwde Plopzone.

Lees verder...
Monorail te koop via eBay
01 november 2006 - top
De Monorail staat te koop. De attractie staat al sinds 1973 in het park, maar moet nu plaats maken voor de nieuwe ingang waaraan volgende winter gewerkt zal worden. Je kan op deze attractie bieden via veilingsite eBay.

Lees verder...
Filip, Mathilde en de kids brachten bezoek aan Plopsaland
29 oktober 2006 - top
Filip - de Kroonprins van België, Mathilde en diens kinderen brachten vandaag een bezoek aan Plopsaland De Panne

Lees verder...
Halloween in Plopsaland
26 oktober 2006 - top
De pompoenen palmen weer het hele land in. Ook de Plopsa-parken ontsnappen er niet aan! Van 28 oktober t.e.m. 5 november is Plopsaland De Panne in de ban van de griezels en de pompoenen!

Lees verder...
Het einde komt steeds dichter...
22 oktober 2006 - top
Nog slechts enkele weken en Plopsaland De Panne sluit opnieuw de deuren voor een winter vol werken en veranderingen. Toch kunnen we je nog enkele tips meegeven: de must-do's voordat sommige attracties tot de geschiedenisboeken behoren.

Lees verder...
Opgelet: Plopsaland uitzonderlijk zondag gesloten
15 september 2006 - top
Nu zondag, 17 september 2006, is Plopsaland De Panne uitzonderlijk gesloten voor het grote publiek.

Het park is dan afgehuurd voor de West-Vlaamse afdeling van Cera.
Westkust weekend
05 oktober 2006 - top
Dit weekend staat Plopsaland in het teken van de Westkust. Inwoners van de 'Westkust' mogen aan het voordeeltarief van € 10 binnen en ook zijn er enkele speciale optredens voorzien!

Lees verder...
Jongen gewond aan 'De Draak'
03 augustus 2006 - top
Vandaag raakte iets voor 13.00 een Nederlands kind van 8 gewond aan de attractie 'De Draak'. Het werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis van Veurne gebracht.

Lees verder...
"Oma Plopsa" is jarig
17 juli 2006 - top
"Oma Plopsa", de oudste Plopsa-fan, is jarig! En dit laat Plopsaland De Panne niet zomeer voorbij gaan. De trouwe bezoekster zal morgen (op haar verjaardag) uitgebreid in de bloemetjes worden gezet.

Lees verder...
Vijf sprankelende nocturnes
28 juni 2006 - top
Op vijf opeenvolgende weekends in juli en augustus is Plopsaland De Panne opnieuw langer open, mét een spetterend optreden en een knallend, muzikaal vuurwerk!

Lees verder...
Samson & Gert Zomershow '06
27 juni 2006 - top
Samson & Gert zijn al meer dan 15 jaar de allerbeste vrienden. En de Samson & Gert zomershow is een ware traditie geworden. Ook dit jaar kan je het duo ontdekken in Plopsaland.

Lees verder...
Nieuwigheden in 2006
11 juni 2006 - top
Eind september starten grootse werken, in Plopsaland. Er zal dan begonnen worden met de werken voor de nieuwe ingang, het hotel en verschillende nieuwe attracties in het park.

Lees verder...
Nieuw: K3-museum
08 juni 2006 - top
Tijdens het verjaardagsfeest van Studio 100 zal er een derde nieuwe attractie openen: het K3-museum alwaar je de leukste attributen van de meidengroep K3

Lees verder...
SpringFlyer is open!
22 mei 2006 - top
Dit seizoen pakt Plopsaland De Panne uit met maar liefst 2 nieuwe attracties: de SuperSplash en de SpringFlyer. De eerste attractie ging op 1 april open en vandaag ging ook de SpringFlyer open.

Stap in en zweef hoog in de lucht op de muziek van je favoriete band!
Ketnet VoetbalRock
22 mei 2006 - top
Als er één sport enorm populair is in België, dan is het zeker en vast voetbal! Welke jongen droomt niet van een carrière als profvoetballer bij Club of Anderlecht of zelfs internationaal? Plopsaland De Panne speelt hier mooi op in en organiseerde voor de tweede keer speciale dagen voor de voetballers.

Lees verder...
10 jaar Studio 100
15 mei 2006 - top
Studio 100 bestaat 10 jaar en dat zal gevierd worden in, hoe kan het ook anders?, Plopsaland! Haal je handtekeningenboekje alvast maar naar boven, voor de meet-and-greets en je fototoestel, voor de Verjaardagsshow.

Lees verder...
Paashaas(t) je naar Plopsaland!
05 april 2006 - top
Na een lange winterslaap gaan de deuren van Plopsaland De Panne eindelijk weer open. Dit jaar staat de paasvakantie in het thema van Pasen.

Lees verder...
Halloween topper!
01 november 2005 - top
Maar liefst 16.000 bezoekers tijdens het Ketnet Halloween Weekend in Plopsaland op zaterdag 29 en zondag 30 oktober; een absolute topper!

Lees verder...
Griezelen met Piet Piraat
22 september 2005 - top
Vanaf zat 29 oktober tot zo 6 november kan je gaan griezelen in Plopsaland. Piet Piraat en zijn piratenvrienden zullen daarvoor zorgen tijdens de speciale Piet Piraat halloween-show

Lees verder...
Twee nieuwe attracties in 2006
10 september 2005 - top
In 2006 kan je je uitleven op maar liefst 2 nieuwe attracties, 2 toppers van formaat!

Lees verder...
Samson & Gert Zomershow
18 juli 2005 - top
Het is weer zomer en dat wil dus zeggen dat de kabouters en piraten even naar hun paddestoelen en schepen kunnen!

Lees verder...
K3 komt naar Plopsaland! Kom jij ook?
04 mei 2005 - top
Populaire meidengroep K3 geeft dit weekend een exclusief optreden in Plopsaland De Panne. Zing, spring en dans mee op álle liedjes van K3.

Lees verder...
Ongeval doet Plopsaland betalen
30 maart 2006 - top
Mid 2001 gebeurde er een ongeval aan attractie Kasha, het reuzenrad. De rechtbank oordeelde dat de directie de attractie moest sluiten toen bleek dat de attractie een defect had.

Lees verder...
VMMa verkoopt aandelen Plopsaland
02 februari 2006 - top
Studio 100 neemt de aandelen van Plopsaland De Panne over van VMMa, de moederholding achter VTM en Kanaaltwee. Hierdoor is Studio 100 voor de volle 100 % eigenaar van Plopsaland.

Lees verder...
PlopsaFansite

De parken

  Plopsa - de groep   PlopsaFansite   Ontdek ons ook op...

Holiday Park (DE)
Plopsa Coo (BE)
Plopsa Indoor Coevorden (NL)
Plopsa Indoor Hasselt (BE)
Plopsaland De Panne (BE)

 

   

Facebook
Twitter
YouTube

     
  De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv   
 
© 2005 - 2010 : PlopsaFansite (Nick Jespers)
Share/Save/Bookmark