Terug naar het nieuwsoverzicht
18-07-2007
Oma Plopsa is jarig
Vandaag (woensdag 18 juli 2007) mag 'Oma Plopsa' ofwel Rachel Feys maar liefst 83 kaarsjes op de verjaardagstaart uitblazen.

Rachel Feys is vandaag jarig. Ze is tot op de dag van vandaag een van de meest trouwe bezoekers van Plopsaland De Panne en bezoekt het park dan ook dagelijks. Ze bekijkt altijd één of twee shows en nadien trekt ze het park in en kan ze genieten van de jeugd dat zich zo hard amuseert in het park.

Haar band met het park is al begonnen met de start van Meli-Park, destijds. Ze heeft er jaren gewerkt en heeft het park zien groeien. “Op de hoeve woonden vroeger een boerengezin. Ze verkochten melk en eieren aan de Meli. De zoon is later ook getrouwd met een werkneemster uit het park en de hoeve werd eigendom van Alberic”, vertelde ze me maandag.

Rachel weet zich altijd te amuseren in het themapark. Ze kijkt naar de kinderen en ouders die zich de tijd van hun leven hebben, praat met de werknemers of… denkt aan het liedje ‘Dat heet dan gelukkig zijn’ van Ann Christy. Ook denkt ze regelmatig terug aan de tijd dat ze met Danny Verbiest het lied ‘De Wereld is Mooi’ zong aan de Hoeves, maar ze maakte er altijd ‘Het leven is mooi’ van.

En namens haar moest ik ook nog twee personen bedanken die heel belangrijk zijn geweest in haar leven. De eerste persoon is Alberic Floorizone en de tweede persoon is Gert Verhulst. “Alberic startte de Meli. Had hij dit niet gedaan, dan had ik hier (in Plopsaland, red.) niet gezeten. Had Gert het park niet overgekocht, dan had ik hier misschien ook niet gezeten.

De Plopsa-fansite wenst je een gelukkige verjaardag, Rachel!

Tekst: Nick Jespers - Plopsa-Fansite
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact