‹ Nieuwere berichten | Oudere berichten ›
Het mobiliteitsprobleem naar Plopsaland van de baan?
2 september 2008 - top
Onderzoeksbureau maakte onlangs de resultaten bekend van een onderzoek naar het mobiliteitsprobleem waar zowel De Panne, deelgemeente Adinkerke en Plopsaland De Panne problemen van ondervinden.

Lees verder...
Celeste (6) is de 6 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne
30 juli 2008 - top
Vandaag ontving Plopsaland De Panne de 6 miljoenste bezoeker sinds de omvorming van Melipark naar Plopsaland (De Panne) in 2000. Het was de zesjarige Céleste die samen met haar ouders en broertjes het park bezocht die in de prijzen viel.

Lees verder...
Week vol opnames in Plopsaland De Panne
27 juni 2008 - top
Plopsaland De Panne heeft er een drukke week op zitten. Naast de onverwacht populaire Anubis Fandagen waren er de voorbije dagen ook opnames voor videoclips van verschillende Studio 100-figuren.

Lees verder...
Anubis Fandagen
17 juni 2008 - top
Aankomend weekend staat het mysterie van Anubis centraal in Plopsaland De Panne, tijdens de Anubis Fandagen. Fans van het populaire Nickelodeon-programma krijgen er de kans om de acteurs uit het programma te ontmoeten en nadien te genieten van een spetterend optreden.

Lees verder...
Spring je mee op het langste Belgische springkasteel?
28 mei 2008 - top
Na maanden van werk is de nieuwe entree van Plopsaland De Panne nu open. Aankomend weekend voorziet het park ook een unieke, extra attractie: het langste springkasteel van België.

Lees verder...
Plopsaland De Panne opent hommage aan Meli-park
2 april 2008 - top
Zondag 23 maart ging het nieuwe seizoen van Plopsaland De Panne van start. Naast de nieuwe attracties en vele veranderingen aan de bestaande infrastructuur opende er ook een kleine tentoonstelling die aandacht schenkt aan de rijke geschiedenis van het pretpark.

Lees verder...
Ketnet Freezzz lokt 48.000 bezoekers
7 januari 2008 - top
Plopsaland De Panne kijkt tevreden terug op de eerste winteropening. Een kleine 50.000 bezoekers bezochten Ketnet Freezzz / Winter Plopsa in het park aan de kust.

Lees verder...
Plopsaland De Panne werft 120 seizoenskrachten en 1.000 studenten aan
31 december 2007 - top
De winteropening is nog volop bezig, maar toch gaat men volop op zoek naar werknemers voor het aankomende seizoen.

Lees verder...
2008 : Nieuwe inkom én Mega Mindy attractie!
16 oktober 2007 - top
Voor volgend jaar staan er weer heel wat veranderingen op stapel. Zo kan je vanaf volgend seizoen een geheel nieuwe toegangspoort ontdekken, een nieuwe Mega Mindy-attractie en verdere thematische veranderingen in het park.

Lees verder...
Ketnet Halloween Weekend
9 oktober 2007 - top
Sidder en beef tijdens het Ketnet Halloween Weekend, samen met Piet Piraat en zijn vrienden.

Lees verder...
Westkust Weekend 2007
6 oktober 2007 - top
Voor het derde jaar zijn de inwoners van de Westkust welkom op het Westkustweekend van Plopsaland De Panne.

Lees verder...
Alle 10-jarigen gratis naar Plopsaland!
5 september 2007 - top
Ben je - net als Kabouter Plop - 10 jaar jong? Dan mag je tijdens het verjaardagsfeest van Kabouter Plop gratis binnen in Plopsaland De Panne!

Lees verder...
Ketnet Freezzzz is terug... in Plopsaland!
29 augustus 2007 - top
Goed nieuws voor de fans die zich tijdens de winter altijd maar vervelen: Plopsaland De Panne opent deze winter de deuren. Samen met partner Ketnet zalhet een geweldig feest worden!

Lees verder...
Ongeval op 'Boomstammetjes'
27 augustus 2007 - top
Gisteren ochtend gebeurde een ongeval op boomstamattractie 'De Boomstammetjes'. Een brandslang laag in de vaarroute van het bootje en hierdoor raakte een bootje vast.

Lees verder...
Plopsaland De Panne uitzonderlijk gesloten
08 augustus 2007 - top
Een hevige wolkbreuk teisterde kustgemeente De Panne en Koksijde de voorbije nacht, ook Plopsaland De Panne had heel wat schade. Sommige gedeeltes van het park stonden volledig onder water.

Lees verder...
Finalisten Miss Belgian Beauty te gast
26 juli 2007 - top
Woensdag 1 augustus zijn de 20 finalisten van Miss Belgian Beauty te gast in Plopsaland De Panne. Samen met de huidige miss Anne-Marie Illie bezoeken ze het park in het kader van hun kusttour.

Lees verder...
Mooie weer lokt mensen naar Plopsa-parken
26 juli 2007 - top
Plopsa Coo en Plopsaland De Panne mochten gisteren respectievelijk 8.000 en 15.000 bezoekers ontvangen. Voor beide parken is dit een nieuw record. Plopsaland De Panne bleef vanwege de massale drukte ook langer open, tot 21.30.

Lees verder...
Oma Plopsa is jarig
18 juli 2007 - top
Hiep hiep... hoera! Oma Plopsa (Rachel Feys) is vandaag jarig. Ze mag maar liefst 83 kaarsjes uitblazen!

Lees meer...
Recordhoudster pretparkbezoeken in Plopsaland De Panne
26 juni 2007 - top
Maandag bracht Dorothea Spohler een bezoekje aan Plopsaland De Panne. Ze heeft het wereldrecord pretparkbezoeken op haar naam staan. Na een bezoekje aan Plopsaland De Panne en Plopsa Coo staat haar teller nu op 162 verschillende pretparken.

Lees meer...
Gianna Mortier (6) is 5 miljoenste bezoeker
3 juni 2007 - top
Zaterdag werd er voor meer dan €3.000 aan prijzen weggegeven. Gianna Mortier (6) werd uiteindelijk de 5 miljoenste bezoeker van Plopsaland De Panne, ze kreeg een prijzenpakket ter waarde van € 1.500 en verschillende leuke extra's. Een bezoeker uit het park won eenzelfde prijs!

Lees meer...
Primeur: Plopsaland De Panne opent deze winter de deuren!
2 juni 2007 - top
Enkele weken geleden heeft de directie van Plopsaland De Panne een partnerschap afgesloten betreffende een winteropstelling voor kerstvakantie 2007-2008, dit is één jaar vroeger dan voorzien.

Lees meer...
Plopsaland op zoek naar 5.000.000ste bezoeker
31 mei 2007 - top
Nu zaterdag brengt misschien wel de 5 miljoenste persoon een bezoekje aan het land der duizend kriebels.

Lees meer...
Ketnet is jarig... en feest in Plopsaland De Panne!
23 april 2007 - top
Ketnet bestaat dit jaar 10 jaar... en het is ook één jaar geleden dat het nieuwe Ketnet gelanceerd werd, én dit is natuurlijk een goede reden om te feesten. Ketnet doet dit in stijl; in Plopsaland De Panne!

Lees meer...
Zomerfestijn in Plopsaland De Panne
17 april 2007 - top
Deze zomer is het feesten geblazen in Plopsaland De Panne! Elke dag is er een Samson & Gert Zomershow, op vrijdag is het de K3 Prinsessendag en zaterdag is er een spetterende nocturne met Mega Mindy en een andere Studio 100-artiest! Een zomer om naar uit te kijken dus!

Lees meer...
40 % meer bezoekers in de Plopsa-parken!
16 april 2007 - top
Plopsaland De Panne ontving voorbije paasvakantie maar liefst 46 % meer bezoekers ten opzichte van de paasvakantie, vorig jaar. Lees snel het persbericht.

Lees meer...
Gert Verhulst wint 'Gouden Pier Kloeffe'
18 maart 2007 - top
Sinds 2002 reikt Horeca De Panne jaarlijks een prijs uit aan een persoon die De Panne in de kijker heeft geplaatst. Dit jaar mocht Gert Verhulst deze prijs ontvangen, als eigenaar van Plopsaland De Panne. Eerder mocht ook al mevrouw Florizoone, de vroegere eigenares van het (Meli) park, in ontvangst nemen.

Lees meer...
Drie nieuwe attracties in een vernieuwde Plopzone (Persbericht)
18 maart 2007 - top
Op 2 april gaat het nieuwe seizoen van start. De voorbije weken en maanden werd er zeer hard gewerkt in Plopsaland De Panne. De Ploptuin kreeg er 3 nieuwe attracties bij en ook enkele huidige attracties werden 'verplopt'.

Lees meer...
" Voor jou halen we ons beste servies boven "
16 februari 2007 - top
Op 2 april gaat het achtste seizoen Plopsaland van start. Vind je het fijn om eens een stapje terug in de tijd te maken? Oké, dan hebben we iets leuks voor je in petto! Bekijk de eerste reclame-advertenties, die in de tijdschriften verschenen, exclusief op de Plopsa-fansite.

Lees meer...
Grote werken in Plopsaland De Panne
30 januari 2007 - top
Onherkenbaar, zo kunnen we de “Inkomzone” van Plopsaland De Panne het beste omschrijven. Doordat de "Monorail" en diverse attracties in deze zone verdwenen zijn is er een grote ruimte onstaan. Buiten in de “Inkomzone” zijn er ook nog grote veranderingen in de “Ploptuin” en in de “Big & Betsy zone”.

Lees meer...
Folder 2007
29 januari 2007 - top
De nieuwe folder van Plopsaland De Panne is er! De investeringen van de afgelopen jaren, de SuperSplash, SpringFlyer en De Draak, staan uitgebreid in de kijker. Op de achterkant staat een concept-art van de nieuwe Ploptuin. Middenin staan dan weer de events voor 2007 in de spotlight. Bij "Lees meer..." kan je enkele scans terug vinden.

Lees meer...
Disco BEMBEM
25 januari 2007 - top
De Kinderdisco heeft een nieuwe naam: Disco BEMBEM. 'Bembem' komt natuurlijk van de online kids radio van Studio 100, Radio Bembem.

Radio Bembem is tevens de nieuwe sponsor van Plopsaland De Panne. De overige sponsors van het park zijn Volkswagen, JBC, IJsboerke, Whrilpool, Coca-Cola, Telenet en Fortis.
Plopsa parken maken zich zorgen over Belgisch Wegenvignet
25 januari 2007 - top
Vanaf volgend jaar moet iedereen die gebruik maakt van de Belgische wegen, een wegenvignet aanschaffen. Vooral buitenlandse gasten vinden dit idee maar niets. De Plopsa-directie volgt de meningen van de buitenlanders...

Lees verder...
‹ Nieuwere berichten | Oudere berichten ›
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact