Terug naar het nieuwsoverzicht
07-01-2008
Ketnet Freezzz lokt 48.000 bezoekers

Foto: Plopsa-fansite (Nick Jespers)

Plopsaland De Panne kijkt tevreden terug op de eerste winteropening. Een kleine 50.000 bezoekers bezochten Ketnet Freezzz / Winter Plopsa in het park aan de kust.

Voorbije kerstvakantie opende Plopsaland De Panne, in samenwerking met Ketnet, de winterpoorten. Naast heel het normale aanbod (m.u.v SpringFlyer en de Boomstammetjes), waren er ook heel extra winterattracties én was er ook een immens populaire show in het Groot Theater, waarin Kobe en Mega Mindy de hoofdrollen kregen.

Kobe en Mega Mindy-show
Kobe van Herwegen (duivel-doet-al bij Studio 100) wil in de show graag zijn grootse kerstboom aankleden. Na heel wat knappe goocheltrucks tovert ie plots een ster vanuit het niets, maar kan hij ze niet op de boom plaatsen. Daarom roept hij de hulp in van Mega Mindy, die met haar megakrachten dat wel kan doen. Maar wanneer hij Mega Mindy wil toveren in een glazen kist krijgt hij… Mieke. Kobe weet niet dat Mega Mindy het alter-ego is van Mieke, dus moeten de kindjes hem toch wel helpen!

Hoewel Mega Mindy de publiekslieveling is, is het toch Kobe die de ster van de show is met zijn bijzonder knappe goocheltrucks en leuke tussenkomsten. Ook de transformatie van Mieke naar Mega Mindy gebeurd met de machine uit het gelijknamige programma en is dus voor de kinderen een bijzonder leuk detail.

Heel wat bezoekers
Plopsaland De Panne was elke dag van de kerstvakantie – met uitzondering van kerst- en nieuwjaarsdag – geopend en ontving tijdens deze dagen meer dan 48.000 bezoekers. Een groot succes, mogen we dit dus noemen. Het totale aantal bezoekers voor seizoen 2007 komt dan op méér dan 900.000!

Zusterpark Plopsa Indoor Hasselt ontving voorbije winter 33.000 bezoekers, een kleine stijging ten opzichte
van winter 2006-2007.

Tekst: Plopsa-fansite (Nick Jespers)

De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact