Terug naar het nieuwsoverzicht
17-04-2007
Zomerfestijn in Plopsaland De Panne
Deze zomer is het feesten geblazen in Plopsaland De Panne! Elke dag is er een Samson & Gert Zomershow, op vrijdag is het de K3 Prinsessendag en zaterdag is er een spetterende nocturne met Mega Mindy en een andere Studio 100-artiest! Een zomer om naar uit te kijken dus!

Samson & Gert Zomershow
Traditioneel is er vanaf midden juli tot midden augustus de Samson & Gert-zomershow; een spetterend muziekaal feest waar Samson en baasje Gert een dolzwaads... euhm, doldwaas avontuur beleven.

Prinsessendag
‘K3 en het IJsprinsesje’ was een van de bioscoophits van vorig jaar. De meiden van K3 beleefden een doldwaas avontuur in sprookjesland en waren ook eventjes prinsessen.

Prinsessen Karen, Kristel en Kathleen zijn op 20 en 27 juli en ook op 3 en 8 augustus aanwezig in Plopsaland De Panne. Tussen 15 uur en 17 uur kan je ze ontmoeten in het park en nadien volgt er nog een exclusief optreden op het Groot Podium, op het Dorpsplein.

Nocturnes
Elke zaterdag tussen 21 juli en 25 augustus is er een nocturne in Plopsaland De Panne. Het park is dan telkens langer open. Nadien volgt er nog een spetterend optreden met Mega Mindy en een andere Studio 100 figuur, hieronder kan je een overzicht vinden van de artiesten die zullen optreden. Na de show is er nog een knallend einde van de dag met een sprankelend én muzikaal vuurwerk.

21 juli: Kabouter Plop en zijn vrienden
28 juli: Piet Piraat
4 augustus: Spring
11 augustus: Piet Piraat
18 augustus: Kabouter Plop en zijn vrienden
25 augustus: Samson en Gert

Binnenkort lees je meer gedetailleerde informatie over het zomerprogramma, hier op de Plopsa-fansite!
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact