Terug naar het nieuwsoverzicht
02-06-2007
Primeur: Plopsaland De Panne opent deze winter de deuren!
Enkele weken geleden heeft de directie van Plopsaland De Panne een partnerschap afgesloten betreffende een winteropstelling voor kerstvakantie 2007-2008, dit is één jaar vroeger dan voorzien.

Met de bezegeling van dit partnerschap, is een winteropening van Plopsaland De Panne bevestigd. Concreet wil dit dus zeggen dat het park de deuren zal openen tijdens de kerstvakantie '07-'08, met uitzondering van 25 december (kerstmis) en 31 december (oudejaar).

De partner die dit mee gaat organiseren garandeerde de parkdirectie ongeveer 25.000 bezoekers, plus nieuwsgierige andere bezoekers. Wie deze partner is echter nog niet bekend, vermoedelijk zal dit binnen enkele weken bekend gemaakt.

Mega Mindy-time!
De directie van het park is nog aan het onderzoeken om een speciale show in te richten tijdens deze periode, zoals nu reeds het geval is tijdens de Paasvakantie (Kabouter Plop en vrienden), de zomermaanden (Samson & Gert) en herfstvakantie - Halloween (Piet Piraat en vrienden).

Studio 100-figuur waaraan gedacht werd is superheldin Mega Mindy. Een tweede keuze, als Mega Mindy het te druk zou hebben met boeven verslaan, is Kobe's Goochelshow. Kobe, beter bekend als David uit Spring, zal dan de beste trucks uit zijn goochelhoed toveren.


Tekst: Nick Jespers - Plopsa-fansite
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact