Terug naar het nieuwsoverzicht
31-12-2007
Plopsaland De Panne werft 120 seizoenskrachten en 1.000 studenten aan
Terwijl de eerste winteropening nog volop bezig is, denkt Plopsaland De Panne al aan de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Om de bezoekers op een vlotte manier te ontvangen is het themapark op zoek naar 120 seizoensmedewerkers en 1.000 studenten. Geïnteresseerden kunnen terecht op de Plopsa Jobbeurs. Succesverhaal

Plopsaland De Panne ontving in 2007 ruim 850.000 bezoekers. Meteen na de winteropening start het park met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Om ook in 2008 alles in goede banen te leiden is Plopsaland De Panne op zoek naar 120 seizoensmedewerkers die interesse hebben in zowel horeca, bedienen van attracties, showbegeleiding als assisteren in de verkoop. Op donderdag 10 januari organiseert Plopsaland De Panne een Jobbeurs voor de geïnteresseerden.

Plopsa Jobbeurs

Plopsaland De Panne biedt afwisselend en interessant werk in de afdelingen Attracties, Horeca en Merchandising. Wie geïnteresseerd is in een functie als seizoensarbeider kan op de Plopsa Jobbeurs op donderdag 10 januari kennis maken met Plopsaland als werkgever. De geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om te solliciteren bij de verschillende verantwoordelijken. Er zijn twee infosessies voorzien: om 13u30 en om 16u30. Kandidaten kunnen hun plaatsje reserveren voor één van beide infosessies via de personeelsdienst op +32 (0)58 42 02 02 of via personeelsdienst@plopsa.be.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een vakantiejob in Plopsaland De Panne kunnen terecht op de Jobbeurs voor studenten op vrijdag 1 februari om 18u en zaterdag 2 februari om 10u. Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar: personeelsdienst@plopsa.be.

Meer informatie over Plopsaland De Panne op www.plopsa.be

 

Tekst: Persbericht Plopsa

De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact