Terug naar het nieuwsoverzicht
21-03-2007
Gert Verhulst wint 'Gouden Pier Kloeffe'
Sinds 2002 reikt Horeca De Panne jaarlijks een prijs uit aan een persoon die De Panne in de kijker heeft geplaatst. Dit jaar mocht Gert Verhulst deze prijs ontvangen, als eigenaar van Plopsaland De Panne. Eerder mocht ook al mevrouw Florizoone, de vroegere eigenares van het (Meli) park, in ontvangst nemen.

Elk jaar reikt Horeca De Panne de 'Gouden Pier Kloeffe' uit aan een persoon die kustgemeente De Panne en deelgemeente Adinkerke positief in de kijker heeft geplaatst. Deze award werd gisterenavond, dinsdag 20 maart 2007, uitgedeeld aan Gert Verhulst. Tot de vroegere laureaten behoort ook mevrouw Florizoone. Zij was, samen met haar man Alberic, de vroegere eigenares van het park.

Studio 100
Eind 1999 namen Studio 100 en de Vlaamse Media Maatschappij het pretpark Meli Park, in De Panne over van de familie Florizoone. Met het verdwijnen van de typische, vrolijke bijtjes en de komst van de al even vrolijke figuren van Studio 100 waaide er een nieuwe wind door De Panne. De bezoekersaantallen kregen een grote boost en bleef ook elk jaar stijgen.

De horeca rond het park pikt ook een graantje mee van het nog steeds groeiende succes van het park. Dit was meteen ook een overtuigende reden van "de orde van Pier Kloeffe" om deze award aan Gert Verhulst, eigenaar van Plopsaland De Panne, te geven. Gert en de directie van Plopsa waren zeer vereerd met deze leuke onderscheiding.

Vernieuwde Ploptuin
Het nieuwe Plopsaland De Panne seizoen gaat van start op 2 april. Het hele seizoen staat de vernieuwde Ploptuin in de kijker. In dit gedeelte van de park openen er dit jaar maar liefst 3 nieuwe attracties: De Konijnenbaan, De Kikkers en De Emmer. Andere attracties rond het Plop Restaurant krijgen ook een fris, nieuw Plop-jasje.

Events 2007
Tijdens de paasvakantie staat Pasen centraal in het park en is er ook een special Kabouter Plop show voorzien. In het paasweekend, van 7 tot en met 9 april, brengen enkele VTM gezichten een bezoek aan het themapark.

Verder op het jaar zijn er ook nog de Ketnet-dagen (mei), de nocturnes met Mega Mindy en een andere Studio 100 figuur (juli-augustus), De Verjaardag van Plop (september) en halloween (oktober-november).
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact