Nieuwere berichten | Oudere berichten ›
Sportieve Walibi en Plopsa ontmoeting
28 november 2006 - top
Vorige maand was er een heuse voetbalwedstrijd tussen de werknemers van het Wavrese pretpark Walibi Belgium en de werknemers van de Plopsa-parken (Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo). De Walibi kangoeroe en Kabouter Plop zorgden voor de aftrap van de voetbalmatch.

Lees verder...
Plopzone in een nieuw kleedje
08 november 2006 - top
Het voorbije seizoen kwamen iets meer dan 750.000 bezoekers naar Plopsaland De Panne. Dat is 3 % meer tegenover vorig seizoen. De absoulute topmaand was augustus, de maand met de weerextremen. Volgend seizoen pakt het pak uit met een vernieuwde Plopzone.

Lees verder...
Monorail te koop via eBay
01 november 2006 - top
De Monorail staat te koop. De attractie staat al sinds 1973 in het park, maar moet nu plaats maken voor de nieuwe ingang waaraan volgende winter gewerkt zal worden. Je kan op deze attractie bieden via veilingsite eBay.

Lees verder...
Filip, Mathilde en de kids brachten bezoek aan Plopsaland
29 oktober 2006 - top
Filip - de Kroonprins van België, Mathilde en diens kinderen brachten vandaag een bezoek aan Plopsaland De Panne

Lees verder...
Halloween in Plopsaland
26 oktober 2006 - top
De pompoenen palmen weer het hele land in. Ook de Plopsa-parken ontsnappen er niet aan! Van 28 oktober t.e.m. 5 november is Plopsaland De Panne in de ban van de griezels en de pompoenen!

Lees verder...
Het einde komt steeds dichter...
22 oktober 2006 - top
Nog slechts enkele weken en Plopsaland De Panne sluit opnieuw de deuren voor een winter vol werken en veranderingen. Toch kunnen we je nog enkele tips meegeven: de must-do's voordat sommige attracties tot de geschiedenisboeken behoren.

Lees verder...
Opgelet: Plopsaland uitzonderlijk zondag gesloten
15 september 2006 - top
Nu zondag, 17 september 2006, is Plopsaland De Panne uitzonderlijk gesloten voor het grote publiek.

Het park is dan afgehuurd voor de West-Vlaamse afdeling van Cera.
Westkust weekend
05 oktober 2006 - top
Dit weekend staat Plopsaland in het teken van de Westkust. Inwoners van de 'Westkust' mogen aan het voordeeltarief van € 10 binnen en ook zijn er enkele speciale optredens voorzien!

Lees verder...
Jongen gewond aan 'De Draak'
03 augustus 2006 - top
Vandaag raakte iets voor 13.00 een Nederlands kind van 8 gewond aan de attractie 'De Draak'. Het werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis van Veurne gebracht.

Lees verder...
"Oma Plopsa" is jarig
17 juli 2006 - top
"Oma Plopsa", de oudste Plopsa-fan, is jarig! En dit laat Plopsaland De Panne niet zomeer voorbij gaan. De trouwe bezoekster zal morgen (op haar verjaardag) uitgebreid in de bloemetjes worden gezet.

Lees verder...
Vijf sprankelende nocturnes
28 juni 2006 - top
Op vijf opeenvolgende weekends in juli en augustus is Plopsaland De Panne opnieuw langer open, mét een spetterend optreden en een knallend, muzikaal vuurwerk!

Lees verder...
Samson & Gert Zomershow '06
27 juni 2006 - top
Samson & Gert zijn al meer dan 15 jaar de allerbeste vrienden. En de Samson & Gert zomershow is een ware traditie geworden. Ook dit jaar kan je het duo ontdekken in Plopsaland.

Lees verder...
Nieuwigheden in 2006
11 juni 2006 - top
Eind september starten grootse werken, in Plopsaland. Er zal dan begonnen worden met de werken voor de nieuwe ingang, het hotel en verschillende nieuwe attracties in het park.

Lees verder...
Nieuw: K3-museum
08 juni 2006 - top
Tijdens het verjaardagsfeest van Studio 100 zal er een derde nieuwe attractie openen: het K3-museum alwaar je de leukste attributen van de meidengroep K3

Lees verder...
SpringFlyer is open!
22 mei 2006 - top
Dit seizoen pakt Plopsaland De Panne uit met maar liefst 2 nieuwe attracties: de SuperSplash en de SpringFlyer. De eerste attractie ging op 1 april open en vandaag ging ook de SpringFlyer open.

Stap in en zweef hoog in de lucht op de muziek van je favoriete band!
Ketnet VoetbalRock
22 mei 2006 - top
Als er één sport enorm populair is in België, dan is het zeker en vast voetbal! Welke jongen droomt niet van een carrière als profvoetballer bij Club of Anderlecht of zelfs internationaal? Plopsaland De Panne speelt hier mooi op in en organiseerde voor de tweede keer speciale dagen voor de voetballers.

Lees verder...
10 jaar Studio 100
15 mei 2006 - top
Studio 100 bestaat 10 jaar en dat zal gevierd worden in, hoe kan het ook anders?, Plopsaland! Haal je handtekeningenboekje alvast maar naar boven, voor de meet-and-greets en je fototoestel, voor de Verjaardagsshow.

Lees verder...
Paashaas(t) je naar Plopsaland!
05 april 2006 - top
Na een lange winterslaap gaan de deuren van Plopsaland De Panne eindelijk weer open. Dit jaar staat de paasvakantie in het thema van Pasen.

Lees verder...
Halloween topper!
01 november 2005 - top
Maar liefst 16.000 bezoekers tijdens het Ketnet Halloween Weekend in Plopsaland op zaterdag 29 en zondag 30 oktober; een absolute topper!

Lees verder...
Griezelen met Piet Piraat
22 september 2005 - top
Vanaf zat 29 oktober tot zo 6 november kan je gaan griezelen in Plopsaland. Piet Piraat en zijn piratenvrienden zullen daarvoor zorgen tijdens de speciale Piet Piraat halloween-show

Lees verder...
Twee nieuwe attracties in 2006
10 september 2005 - top
In 2006 kan je je uitleven op maar liefst 2 nieuwe attracties, 2 toppers van formaat!

Lees verder...
Samson & Gert Zomershow
18 juli 2005 - top
Het is weer zomer en dat wil dus zeggen dat de kabouters en piraten even naar hun paddestoelen en schepen kunnen!

Lees verder...
K3 komt naar Plopsaland! Kom jij ook?
04 mei 2005 - top
Populaire meidengroep K3 geeft dit weekend een exclusief optreden in Plopsaland De Panne. Zing, spring en dans mee op álle liedjes van K3.

Lees verder...
Ongeval doet Plopsaland betalen
30 maart 2006 - top
Mid 2001 gebeurde er een ongeval aan attractie Kasha, het reuzenrad. De rechtbank oordeelde dat de directie de attractie moest sluiten toen bleek dat de attractie een defect had.

Lees verder...
VMMa verkoopt aandelen Plopsaland
02 februari 2006 - top
Studio 100 neemt de aandelen van Plopsaland De Panne over van VMMa, de moederholding achter VTM en Kanaaltwee. Hierdoor is Studio 100 voor de volle 100 % eigenaar van Plopsaland.

Lees verder...
Nieuwere berichten | Oudere berichten ›
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact