Terug naar het nieuwsoverzicht
08-11-2006
Plopzone in een nieuw kleedje!
De 3 Plopsa-parken ontvingen samen reeds meer dan 1,2 miljoen bezoekers. Plopsaland De Panne klokt af op 752.000 bezoekers en Plopsa Coo op 225.000. Voor Plopsa Indoor Hasselt staat de teller momenteel op 255.000 bezoekers.

Plopsaland De Panne kreeg tijdens het afgelopen seizoen 752.000 bezoekers over de vloer. Plopsaland boekt hiermee een vooruitgang van 3% tegenover het seizoen 2005. Dit ondanks het extreme zomerweer waardoor het bezoekerscijfer van Plopsaland aan het einde van de zomer een achterstand opliep van 2,5% in vergelijking met het voorgaande jaar. Plopsaland beleefde dan ook de slechtste augustusmaand ooit!
Het schitterende najaar heeft dus veel goedgemaakt met als koploper de herfstvakantie. Tijdens deze vakantie kwamen niet minder dan 45.000 bezoekers de halloweensfeer opsnuiven, een stijging van 25% tegenover vorig jaar!

Naar aanleiding van het 10-jarige bestaan van de serie Kabouter Plop pakt Plopsaland volgend jaar uit met een volledig vernieuwde Plopzone. Deze zone situeert zich rond het bestaande Plop Hamburger Restaurant. Naast de huidige attracties de Vleermuis en de Eenden krijgt deze zone er drie nieuwe attracties bij: een kikkermolen, een konijnenbaan en een waterattractie in de vorm van een reuzenemmer met pomp. Verder verschijnt er in de zone ook een nieuwe souvenirwinkel.

Uit: Persbericht Plopsa
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact