Terug naar het nieuwsoverzicht
18-03-2007
Drie nieuwe attracties in een vernieuwde Ploptuin
Vorig jaar pakte Plopsaland De Panne uit met de spetterende SuperSplash en de SpringFlyer. Dit jaar wordt Kabouter Plop in de bloemetjes gezet. Naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van de serie, is de Ploptuin volledig vernieuwd. Ook het Verkeerspark werd opnieuw aangelegd. Vanaf maandag 2 april kunnen de bezoekers deze nieuwigheden ontdekken in Plopsaland De Panne.

Ploptuin
Voor 2007 pakt Plopsaland De Panne uit met een volledig vernieuwde Plopzone naar aanleiding van de 10e verjaardag van de serie van Kabouter Plop. De Vleermuis en de Eenden waren al te zien in de zone rond het Plop Hamburger Restaurant. Nu krijgt deze zone er nog drie nieuwe attracties bij: de Kikkers, de Konijntjes en een waterattractie in de vorm van een lekkende Emmer. Heel wat aandacht ging naar de decoratie: nieuwe dakjes voor de speeltuigen, lantaarnpalen in de vorm van bloemen,… Ook het toiletgebouw werd in een nieuw kleedje gestoken.

Big&Betsy Hoeve
De Big&Betsy Hoeve krijgt er dit jaar een doorloopweide bij. Zo kunnen de bezoekers de dieren van dichtbij bewonderen. De kleinere bezoekers kunnen zich uitleven in de nieuwe speeltuin. Ook het restaurant steekt in een nieuw kleedje. Voortaan kunnen de bezoekers er heerlijke pannenkoeken in een selfservice-horecapunt afhalen.

Verkeerspark
In 2007 pakt Plopsaland De Panne uit met een gloednieuw Verkeerspark. De kinderen leren er al spelenderwijs het verkeersreglement. Scholen kunnen in het Verkeerspark terecht voor een educatief project. Een politieagent maakt de kinderen op een leuke en interactieve manier wegwijs in het verkeer.

Evenementen
Het voorjaar in Plopsaland De Panne staat bol van de evenementen. Van 2 april t.e.m. 15 april komen Kabouter Plop en zijn vrienden elke dag optreden. Het verlengde paasweekend wordt één groot feest met vele bekende VTM-gezichten. En van 28 april t.e.m. 1 mei zijn het de Ketnet-dagen met optredens van ondermeer Samson&Gert en Mega Mindy.

Persbericht Plopsaland


De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact