Terug naar het nieuwsoverzicht
26-07-2007
Mooie weer lokt mensen naar Plopsa-parken
Plopsa Coo en Plopsaland De Panne mochten gisteren respectievelijk 8.000 en 15.000 bezoekers ontvangen. Voor beide parken is dit een nieuw record. Plopsaland De Panne bleef vanwege de massale drukte ook langer open, tot 21.30.

Bijna de volledige maand juli viel letterlijk in het water, dankzij het wisselvallige weer. Gisteren werd er uitzonderlijk nog eens een dag vol zon en zonder bewolking voorspeld. Dit zorgde voor een ware volksverhuizing richting één van de outdoor-Plopsa-parken.

Plopsaland De Panne
Plopsaland De Panne, aan de kust, ontving gisteren meer dan 15.000. Dit een nieuw record voor het park, sinds de start in 2000. Om iedereen de kans te geven om alle attracties te doen, besloot de directie om het park meer dan 2 uur langer open te houden dan voorzien.

De diverse evenementen die Plopsaland De Panne dit jaar organiseerde, zorgen ook voor positieve resultaten. Er werden hebben ongeveer 55.000 meer bezoekers het park bezocht, ten opzichte van het vooraf geschatte aantal van dit seizoen.

Plopsa Coo
In de Ardennen mocht Plopsa Coo gisteren opnieuw een geslaagd ‘Feest van de Waterval’ afsluiten. Er bezochten ongeveer 8.000 bezoekers het park, wat ook voor Plopsa Coo een record is.

Het Plopsa Zandsculpturenfestival is ook een succes. Meer dan 30.000 personen brachten de eerste twee weken van juli een bezoek aan het vernieuwde festival, dit is ongeveer de helft meer dan vorig jaar.

Tekst: Nick Jespers - Plopsa-fansite
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact