Terug naar het nieuwsoverzicht
05-09-2007
Alle 10-jarigen gratis naar Plopsaland
Kabouter Plop verjaart en viert dit op 15 en 16 september samen met al zijn vrienden tijdens een groots verjaardagsweekend in Plopsaland De Panne. Bovendien mogen alle 10-jarigen gratis binnen!

Plopsaland heeft op 15 en 16 september 2 redenen om een serieus feest te organiseren. Niet alleen wordt dan de verjaardag van Kabouter Plop gevierd, maar ook de serie Kabouter Plop is jarig en bestaat 10 jaar!

Taart voor alle kinderen!

Plopsaland De Panne is volop bezig met de voorbereidingen voor het verjaardagsfeest van Kabouter Plop. Het wordt een superfeest met een parade en een spetterende Verjaardagsshow met Kabouter Plop, Kwebbel, Lui en Klus. Bovendien worden alle aanwezige kinderen (tot 12 jaar) getrakteerd op een lekker stuk taart! Wie, net als Plop, 10 jaar is, krijgt er nog een prachtig cadeau bovenop: een gratis toegangsticket voor Plopsaland De Panne!

Gratis toegang voor jarige 10-jarigen
Iedereen die geboren is in 1997 kan het verjaardagsfeest namelijk gratis bijwonen. Al wat de jarigen hiervoor moeten doen is naar Plopsaland De Panne afzakken. Op vertoon van een identiteitsbewijs met vermelding van geboortedatum, krijgt de 10-jarige een gratis toegangsticket aan het onthaal van Plopsaland.


Tekst: Persbericht Plopsa
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact