Terug naar het nieuwsoverzicht
26-06-2007
Recordhoudster pretparkbezoeken in Plopsaland De Panne !
Plopsaland De Panne kreeg maandag bezoek van Dorothea Spohler. De Duitse Dorothea is recordhoudster pretparkbezoeken. Elk bezoek noteert ze in haar pretparklogboek. Plopsaland De Panne was haar 1.183e pretparkbezoek. Ze bezocht reeds 162 verschillende pretparken waaronder Plopsa Coo en Plopsaland
De Panne.


1.183 stempels
Dorothea startte 31 jaar geleden met het bezoeken van alle pretparken in de hele wereld. Vandaag leidde haar passie haar naar 162 verschillende pretparken. Met het bezoek aan Plopsaland De Panne staat de teller van haar record op 1.183! Dorothea stond met haar records al 7 maal in het Guiness Book of World Records.

“Super”
Dorothea was in de wolken met haar bezoek aan Plopsa Coo en Plopsaland De Panne. Hoewel ze de figuren niet kent, hield ze enorm van de thematisering en de parkmuziek. In Plopsaland De Panne genoot ze ondermeer van de shows, de Plopsa Express en de Balloon Race. In Plopsa Coo reed ze mee met het treintje in het Wildpark.

Zomer in Plopsaland De Panne
De zomer in Plopsaland De Panne staat bol van de evenementen. Zo zijn er de K3-Prinsessendagen op vrijdag 20 en 27 juli en vrijdag 3 en 10 augustus met ondermeer een Prinsessenparade en een uniek optreden van K3. Op zaterdag 21 en 28 juli en zaterdag 4, 11, 18 en 25 augustus staan de Nocturnes op het programma met optredens van ondermeer Mega Mindy. Traditiegetrouw stellen ook Samson&Gert hun tenten op in Plopsaland De Panne van 16 juli t.e.m. 26 augustus.

Tekst: Persbericht Plopsaland De Panne
Foto: Plopsaland De Panne
De PlopsaFansite is een fan-website over 'Plopsa'. Officiële websites: Plopsa.be of Plopsa.tv
© 2005 - 2009 : PlopsaFansite (Nick Jespers) | About - Contact