PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne: 26 december (verslag)
DATUM: 26 December 2011 - 22:15 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Maandagochtend is de vijfde editie van Ketnet Freezzz in Winter Plopsaland van start gegaan.  Tot 31 december is de kinderzender opnieuw te gast in Plopsaland De Panne. Vandaag werd er volledig live uitgezonden vanuit het park, ook de volgende dagen zullen de cameraploegen van Ketnet in het park rondlopen.

Nieuw dit jaar is de exclusieve Ketnet Kerstshow – in het Groot Theater – met zowat alle bekende Ketnet-wrappers en -presentatoren. Een uitgebreid foto-verslag van deze show vol lichteffecten en muziek kan je later deze week op onze Facebook-pagina ontdekken. Tot 30 december sluit Ketnet Freezzz elke avond af met een schaatsdemonstratie door ‘Ketnet on Ice’-begeleider Kaat. Nadien volgt er een knallend vuurwerk op het Dorpsplein, op de klanken van de Studio 100 Classics.

Veranderingen

- Bij de attracties die tijdens Winter Plopsaland en Ketnet Freezzz gepland gesloten zijn wegens winteronderhoud hangt er een aangepast bord om de bezoekers er op te wijzen dat de attractie tijdens de winterperiode gesloten is.
- In het nieuwe gebouw aan de Plopsa Winkel, de uitbreiding van de burelen en personeelsvoorzieningen, zijn er de afgelopen weken ramen geplaatst en is er begonnen met de binneninrichting.
- Op het rommelrek bij de Rollerskater heeft Plopsa-partner Galenco een grote (blow-up) fles badolie geplaatst.
-  In Mayaland is aan het Ballenbad een nieuwe zitbank geplaatst met dubbele functie. Onder de zitbank is er ruimte voorzien voor de schoenen van de kindjes die in het ballenbad gaan duiken.
- De boom aan de ingang van Mayaland is aangekleed met honderden kerstlichtjes. Ook de gevel achter de boom heeft lichtjes gekregen.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+