PlopsaFansite > Nieuws >
Nominaties voor Plopsa-parken bij Diamond ThemePark Awards
DATUM: 7 January 2012 - 11:42 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Ook bij de tweede editie van pretparkpoll ‘Diamond Theme Park Awards’ kan er gestemd worden op de Plopsa-parken. Plopsaland De Panne heeft – van de 5 Plopsa-parken – het meeste nominaties op zak. Het themapark aan de Belgische kust is ondermeer genomineerd in de categorieën ‘Beste pretpark’, ‘Meest kindvriendelijke park’, ‘Beste achtbaan’ (met Anubis The Ride) en ‘Best nieuw 2011′ (met Mayaland). Ook de website van de groep en de Facebook-pagina van Plopsa viel duidelijk in de smaak bij de organiserende websites, en zijn eveneens genomineerd.

Dit jaar pakt de pretparkpoll ook uit met verschillende nieuwe categorieën waaronder ook ‘Beste Fansite’, waarin ook de PlopsaFansite genomineerd is. Stemmen op Plopsa kan in de volgende categorieën:

Plopsa algemeen
- Beste Sociale Media
- Beste Website

Plopsaland De Panne
- Beste Pretpark
- Beste Achtbaan: Anubis the Ride
- Beste Waterattractie: Supersplash
- Beste nieuw 2011: Mayaland
- Meest kindvriendelijke park

Plopsa Coo
- Beste nieuw 2011 Vicky the Ride
- Meest kindvriendelijke park
- Beste personeel

Plopsa Indoor Hasselt
- Meest kindvriendelijke park

Holiday Park
- Beste EU attractie: Expedition GeForce

PlopsaFansite
- Beste Fansite

De ‘DTPA’ is een initiatief van verschillende Belgische en Nederlandse pretparkwebsites. Er werden maar liefst 8.633 stemmers geteld bij de eerste editie van de Diamond Theme Park Awards. Stemmen op de favoriete attractie of het favoriete pretpark kan nog tot 19 februari op http://www.diamondthemeparkawards.com/

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , ,

Twitter
Google+